Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A "nemzeti" dolgok miért...

A "nemzeti" dolgok miért elsősorben prémium árkategóriás termékek/szolgáltatások, amikor a legtöbb szélsőjobbos szegényember?

Figyelt kérdés

Pl. ott van a "nemzeti taxi", amit a BKV alternatívájának mutatnak be, próbálnak azzal is az egyszerű embernek kedvezni, hogy vállalnak autóvontatást, bikázást, pedig a legtöbb "nemzetinek" buszjegyre alig van pénze, a Nemzetitaxinál meg jóval olcsóbb pesti taxitársaságok is vannak.

Ott vannak a nemzeti élelmiszerboltok, büfék, amik mangalicahúst, biogazdák termékeit, csak hazai termelésből származó ételeket árulnak, ezek sem a legolcsóbbak, kb. olyan drága nemzeti étrendet folytatni, mintha a kóser étrendet próbálnád követni.

Aztán vannak ezek a nemzeti ruhaboltok, mint a Harcos, a Viking és a Sturmabteilung, ezek se a minimálbéres pénztárcára vannak berendezkedve,

2014. aug. 14. 21:54
 1/10 anonim ***** válasza:
30%
Ha már nemzeti, akkor legyen minőség, ha már minőség, akkor az ára se egy német szupermarket szalagterméke.
2014. aug. 14. 21:57
 2/10 anonim ***** válasza:
90%

ezeket a nemzeti ruhaboltokat anyuci által eltartott keménylegény tinik tartják el...

amúgy úgy tudom pesten egységes a tarifa

2014. aug. 14. 22:07
 3/10 anonim ***** válasza:
9%

Engem is szélsőjobboldalinak mondanak, de mégsem vagyok szegény.

BKV-t nem használok,büdös, koszos és tele van kokeróval, fujj.

Csak autóval közlekedek, taxival csak ritkán.

Élelmiszerek terén nagyon fontos számomra, hogy egészséges legyen, sok gyümölcsöt, zöldséget fogyasztok.Ezek legtöbbször hazai termékek.

Az általad felsorolt ruhamárkák által gyártott termékek nem tetszenek, általában Gas, Armani, Zara, ezeknél vásárlok.

De, eredeti egyenruha a Reichből, nos olyan van itthon, de tényleg eredeti, családtagé volt.

2014. aug. 14. 22:13
 4/10 anonim ***** válasza:
90%
Mert egy átcseszés. Egy sámli pl nem attól lesz hazai, hogy ráírjuk, hanem attól, hogy én készítem, itthon az udvaromban nőtt fából.
2014. aug. 14. 22:13
 5/10 anonim ***** válasza:
zara és armani? az olyan mintha rolexed lenne és használt swifted
2014. aug. 14. 22:14
 6/10 anonim ***** válasza:

"zara és armani? az olyan mintha rolexed lenne és használt swifted"

Általában bemegyek egy plázába és megveszem a nekem tetsző ruharabot, amit minőséginek ítélek meg.

Retro, Armani...stb

Mindegy, csak minőségi legyen.

2014. aug. 14. 22:17
 7/10 anonim ***** válasza:
mert szerinted mit takar a minőség?
2014. aug. 14. 22:18
 8/10 anonim ***** válasza:

"mert szerinted mit takar a minőség?"

Mégis mit?

Nem kezd el pár mosás után fakulni, bolyhosodni, bomlani...stb

2014. aug. 14. 22:20
 9/10 anonim ***** válasza:

Hadd kelljek a Nemzeti taxi védelmére!

Jobb szolgáltatást nyújtanak mint a többi társaság. Hadd mondjak egy példát. Egyszer biciklit akartam szállítani, felhívtam az egyik nagyobb társaságot, hogy küldjön kombit vagy kisbuszt, mert egy biciklinek el kell férnie. A diszpécser pedig kiröhögött, hogy ő ilyenről még nem hallott... A Nemzeti taxi meg örült, hogy van utasa, és küldtek egy kisbuszt...

Kérdező amúgy pár éve egységes a tarifa, de régen bőven olcsóbak számított a Nemzeti taxi a nagyobb cégek mellett...

2014. aug. 15. 00:02
 10/10 anonim ***** válasza:

A legtöbbje lehúzás.

Kajánál pedig kénytelenek drágábban adni, mert talán jobb a minőség, viszont nem használhatják ki a méretgazdaságosság előnyeit sem.

Szerintem a legjobban akkor járnál, ha vennél egy féldisznót, levágnád, csinálnál kolbászt+fagyasztanál.

2014. aug. 15. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!