Műszak előtt 1-2 perccel érkezés-mi problémája lehet ezzel a vezetésnek? Időre munkát kezdenek halál pontosan
Ovisnak nézik őket? A főnökség azon problémázik hogy a melósok egy része miért csak pár perccel akár 1-2 perccel műszak előtt érkezik és ezt hogy képzelik.
Ők meg nem értjük mi a gond. Az az elvárás hogy műszakkezdésre (7h) ott legyenek átöltözve munkaruhában. Ez megtörténik. 7-re teljes harci díszben ott vannak. Többen ezt úgy érik el hogy kocsival jönnek már eleve munkaruhában és kiszállnak 5 lépés és ott vannak. Nem érnek oda 5 perccel se előbb hanem pontra érkeznek.
Hol itt a gond én nem értem? Miért baj az ha 7kor kezdenek és előtte 1 perccel érkeznek meg? 7re ott vannak elvárás szerint, egy perccel se előbb ugyan de miért is lennének ott akár 1 perccel is előbb?
". Ha meg többet kapna akkor többet kellene dolgoznia."
Kb ez az bár hozzátenném hogy szívesen dolgoznék többet akár itt is. Ha fizetik. 10 órás műszak a 8 helyett? Semmi gond.
Ha fizetik. De még a 8 órát is alig.
Én tudom mit akarnak ingyencsicskát hogy úgy ugrálj ahogy egy címeres barom kinek neve főnök fütyül.
Így éreztetik hogy "de én vagyok a főnök" másuk sincs csak ez.
Nem érdekes senki órája mert csengőszó van kezdetkor szünetben és végén.
Mint régen a gyárakban. Fütty.
Senkit nem érdekel a főnök vagy a te órád mit mutat. Csenghettek kezdünk.
És az én olvasatomban amíg amikro csengetnek ott vagyok és kezdek addig mindenki fogja be a pofáját a kifogásaival meg elvárásaival.
Dolgom megteszem pontosan, extra elvárás (korábbna leygek ott) meg majd akkor ha extra pénz is van hozzá.
Így korrekt nem? Az várjon el aki meg is fizeti.
Nem értem, ha pontban 7-kor úgyis teljes erőbedobással kezditek a munkát, akkor mi baja a főnöknek. Fél óra szünetet úgyis ledolgozzátok.
Sajnos, az ilyen betanított jellegű munkahelyek sokszor ilyenek.
Dolgoztam egy helyen alkalmi jelleggel / nagyker / és ott a csoportvezetőnek direkt úgy volt beállítva a faliórája, hogy 7 percet sietett. A tied hiába járt jól. Mindig "késtél".
A magyar munkahelyeken sajnos gyakran szinte mérgező a légkör.
Remélem, sikerül találnod mást. Kitartás!
" vagy igenis sejti, de nem hajlandó változtatni"
Tudja az. És azt is tudja egy megoldás van: több pénz a melósnak. De mivel bejövő pénz az adott így ha többet ad a melósnak az ő zsebében kevesebb lesz és az úgy már nem jó.
Akkor miből lenne az asszonynak új kocsi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!