Nem csak kameráznak de le is hallgatnak a munkahelyemen?
Vannak paranoid főnökök, akik attól érzik magukat nyeregben ha ilyeneket csinálnak.
És a kameráról mit mondtak? Alá kellet írni egy nyilatkozatot vagy csak szóban tájékoztattak? Netán csak onnan tudsz róla, hogy látod, hogy ott van?
Szerintem kérdezd meg nyugodtan, hogy ez a kamera hangot is rögzít e. Persze nem biztos, hogy őszintén válaszol, de legalább érzi, hogy nem nézhet annyira hülyének senkit.
Én egyébként úgy tudom, hogy ilyenekhez írásban kell hozzájárulni, pl. benne kellene lenni a szerződésben.
Ha pirossal át van húzva az inaktív hangsávot jelent, azaz nincs mikrofon.
A hangszórónak pedig aktívnak kell lennie hogy szóljon is.
A szürke doboz pedig kötést tartalmaz, nem mikrofont hisz az nem így néz ki és nem így helyezik el, de nézzél utána a mikrofonoknak hogy is kéne kinéznie!
Ha nincs doboz akkor lehet arra is következtetni hogy kamu kamera.
Arra is gondolhatsz, hogy valaki beköp titeket a főninek. Ez gyakori bármelyik munkahelyen.
Én is csak arra lettem figyelmes, hogy tőlem idét a főnök, néha amit mondtam, néha amit skype-on leírtam valakinek... Mondjuk én voltam a hülye, hogy bármit is leírtam bárkinek, de hogy amit privátban mondok egy-egy kollégának és ő továbbadja... Mondanom se kell, már nem dolgozok ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!