Kiégéssel mit lehet kezdeni ha egyszerűen dolgozni kell tovább mert különben miből éljek? Kiégésre alap lépés lenne a közeg elhagyása ami a kiégést okozza.
22-es csapdája. Ha valaki a kiégést tapasztalja magában minden szürke minden iránt érdektelen a munkáját utálja elképesztően unja úgy megy be minden nap mintha a fogát húznák na menjünk aztán csináljuk aztán húzzunk már a retekbe… ismerős lehet sokaknak.
És ez egy idő után átcsap betegségbe életutálatba öngyilkossági gondolatokba.
Erre az orvosság összetett dolog de egy alap lépés: el kell hagyni azt a közeget ami ezt okozza. Amíg az ember ott van abban a közegben ami megbetegíti őt addig egyszerűen nincs miről beszélni. El kell hagyni.
Na igen de ha elhagyom akkor no állás és no pénz. Na akkor aztán lesz csak igazán kutya világ-mert az ember szarul van oké de legalább pénze van. Na de ha otthagyja még pénze se lesz akkor aztán még a fedelet is elveszti a feje felül akkor aztán ko.
Másik munkahely? Ilyen állapotban? Szóba se jöhet. Sehova fel nem vennének. Alapból se nagyon kellek sehova de ilyen állapotban még oda se ahova egyébként esetleg kellenék.
Szóval mi erre az orvosság? Maradni és akkor ko hamarosan vagy menni és akkor ko hamarosan?
"HAGGYADDD MÁR KÖNYÖRGÖM!!!!!! Programozás??? Hát mi a szarról pofázol????? Hát ha ez így menne szted egy minimálbér-közeli helyen szopnék???
Programozás persze... miért nem egyből agysebész vagy rakétamérnök!!
Mert az csak úgy megy. Leülök egy könyv elő na nézzük programotzzunk C++-ban. És lám kiolvasom és máris programozó vagyok és dől a pénz...
mert ez így megy.
De akkor mi a szarnak tanulnka infó szakokon kőkeményen 5 éveket sokat és hullik ki az emberek zöme a képzésből? Ha ez csak így megy?"
Te idióta primitív állat, te :D Taknyos 12 éveseknek tanítanak már rengeteg helyen programozást, nem egy nagy was ist das. Rengeteg oktatóanyag van hozzá neten, nem azt mondtam hogy valami baromi nagy dolgot csinálj, pláne elsőre.
"A másik dolog hobbi szerkesztés stb? Hát az nagyon szép de a kis hobbim az nem hozza csak viszi a pénzt. Azért ki a franc fizet nekem hogy én otthon elpiszmogok ezzel azzal?
nekem kerül majd pénzbe..."
Mi a retek pénzt visz az neked, ha amúgy is megy most is a számítógéped?
"Nem tudok olyan sportot ami 0 pénzbe kerül. Mi az? Nudista békaugrás ruha nélkül? Kb?"
Futás? Foci? Kosárlabda? Ne legyél gyökér.
"Futás? Foci? Kosárlabda? Ne legyél gyökér."
Cipő labda pálya csak ennyi.
Ezek tán ingyen vannak?
"Te idióta primitív állat, te :D Taknyos 12 éveseknek tanítanak már rengeteg helyen programozást, "
Ühüm. És milyen marha érdekes hogy mindenkinek tanítanak (nekem is anno Pascalban) de elenyésző számban lesz belőlük nemhogy programozó akár sima IT-s is. És lasszóval fogdossák a cégek a programozókat horror pénzekért. Vajon miért? Nem azért talán mert 100ból 99 alkalmatlan rá?
"nem egy nagy was ist das"
Nem, persze hogy nem. Bárki képes rá. Azért bukott ki a Berzsenyiben színjeles matekkal végzett gyerek a BMe-ről infóról a matek szigorlat miatt mert triviális uyge? Azért végzi el a felvettek kb 20%-a vagy annyi se a szakokat mérnök info stb terén ugye. Mert nem egy nagy kunszt persze. Igaz hogy haladóbb matek az alapja a programozásnak első körben nem it tudás kell ide hanem kőkemény mat alapok. Ha az nincs akkor kakukk.
Barom.
"Cipő labda pálya csak ennyi.
Ezek tán ingyen vannak?"
Meg egy vessző is kéne a felsorolásba :D
Nincs cipőd? Komolyan 10 ember együtt nem tud venni egy, azaz 1 darab labdát? Tele vannak a városok ingyenes focipályákkal, falun meg aztán pláne nem lehet a pálya kifogás.
"Ühüm. És milyen marha érdekes hogy mindenkinek tanítanak (nekem is anno Pascalban) de elenyésző számban lesz belőlük nemhogy programozó akár sima IT-s is. És lasszóval fogdossák a cégek a programozókat horror pénzekért. Vajon miért? Nem azért talán mert 100ból 99 alkalmatlan rá?"
Azért, mert magas szinten 100-ból 99 ember nem akar vele foglalkozni napi 8 órában. Hobbiként egészen más, ahol senki sem topog mögötted, hogy szorít a határidő.
Történelmet is mindenki tanul, mennyi emberből lesz történész? Biológus? Fizikus? Ne ilyen idióta érvekkel gyere. De oké értem, szóval te nem akarsz se sportolni, se az agyadat használni. Nos akkor az a jó hírem van, hogy semmi más nem maradt, legyél depressziós meg kiégett, engem valójában egy kicsit sem érdekel.
"Nem, persze hogy nem. Bárki képes rá. Azért bukott ki a Berzsenyiben színjeles matekkal végzett gyerek a BMe-ről infóról a matek szigorlat miatt mert triviális uyge? Azért végzi el a felvettek kb 20%-a vagy annyi se a szakokat mérnök info stb terén ugye. Mert nem egy nagy kunszt persze. Igaz hogy haladóbb matek az alapja a programozásnak első körben nem it tudás kell ide hanem kőkemény mat alapok. Ha az nincs akkor kakukk. "
Remélem még mindig nem esett le, hogy nem BME-ről meg egyetemről és matekról beszélgetünk, hanem lehetséges hobbikról. De ha lusta vagy mindenhez és semmihez sem akarsz érteni akkor nekem mindegy, te írtad ki a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!