Lopás elleni lépés?
Lopják a WC-papírt a munkahelyemen, ezért valami frappáns szöveget szeretnék kitűzni a mellékhelyiség ajtajára, hogy nem kellene, és hogy másnak is szüksége lehet még rá.
Tudna valaki egy jó, de nem sértő szöveget?
"NE otthon töröld ki, ne vidd el a WC papírt"
Vagy valami hasonló xD
Jobbat mondok én néked,Kérdező.
Veszel egy paprika-spray-t, és besprézed vele a WC-papírt. Vagy odahaza besprézel egy tekercset, és kicseréled arra ami odabent van.
Záros határidőn belül leszoknak majd a csórálásról...ehe-ehe-ehe...
Abban tényleg van valami, hogy aki kleptó, az nem lesz azon a színvonalon, hogy ezt megértse. Ha ilyenek történnek, meg kéne tudni az indítékot. Ha tényleg nincs valakinek heti 50-200 forintja ürülék törlésre, akkor azt megértem. De nem erről van szó szerintem. Nagyon alacsony a fizetés itthon, de nem emiatt lop valaki munkahelyről.
Van néhány tippem. De nem biztos arról van szó.
Nálunk WC papírt, fénymásoló papírt, tea filtert, írószert, gémkapcsot stbt lopkodnak.
Egy munkagyűlésen, ahol minden dolgozónak ott kellett lennie és ki lett emelve. Erről 2 hétig volt duma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!