Felmondás/kirúgás próbaidő alatt?
Hülye voltam aláírtam egy szerződést és első nap után meg utáltam a munkahelyem mert sok dolgot kell észben tartani gépbeállítás bürokrácia minden...stb holott ilyet még sose csináltam nem voltam tisztában vele hogy mivel jár konkrétan. Ma bementem hogy felmondok de erősködtek hogy maradjak. Viszont nem mentem vissza dolgozni és nem is akarok. Tiszta stressz vagyok. Próbaidő alatt ez így megoldható hogy kirugatom magam mert nem megyek be?
Vagy ezért meg büntethetnek?
Ez mind igaz, de itt most nem etikátlan munkáltatóról beszélünk, hanem olyanról, aki éppen - véletlenül - etikus a dolgozójával szemben.
"Ma bementem hogy felmondok de erősködtek hogy maradjak."
Én ebből azt szűröm le, hogy biztatást kapott a munkáltatótól, hogy bele fog tanulni, emiatt nem kell felmondania.
Természetesen ha a dolgozó menni akar, akkor megteheti bármikor, próbaidő alatt azonnal is.
Nem csodálom, még a végén tanulnál valamit és használnád az agyad is, tragédia lenne gondolom.
Egyébként meg ha ennyire fel akartál mondani, akkor magadra vess, hogy hagytad magad marasztalni. Ha úgy viselkedsz, mint egy akaratgyenge szobanövény, akkor mindenki csak ide-oda fog lökdösni.. Legközelebb ha elhatározol valamit, akkor ne hagyd, hogy lebeszéljenek és probléma megoldva.
"Etikus mhm. Mert kevés az ember."
Ezt a kérdésedben elfelejtetted közölni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!