Munkaerőhiány esetén a főnök miért nem áll be dolgozni? Ideiglenesen? Végzettsége megvan.
Naiv lennék?
Vendéglátóipari beszállító cég olyan emberhiánnyal hogy már megrendelések kerülnek visszadobásra mert nincs ember aki csinálja.
És ott a főnök aki 0-24ben anyázik hogy nem igaz hogy nincs ember és senki nem akar melózni ebben az országban (de akarna csak nem szar pénzért amit ő fizet, de ez más lapra tartozik).
Felteszem a kérdést: ha nincs ember aki melózzon akkor a főnök maga miért nem áll be melózni? Állítólag vendéglátóiparit végzett szóval végzettsége megvan, meg aztán olyan feladatokról van szó amit akárki meg tudna csinálni. Rendelés előkészítés dobozolás.
Pl minapi balhé rendeltek 150 szendvicset szakács elkészíti de ki az aki dobozolja címkézi. Mert mindenkinek más dolga van ezer. A főnök meg áll és szentségel.
Na de kérdés ő a nagy fáraó és atyaúristen miért nem áll be melózni? És akkor egy gonddal kevesebb. Miért, neki méltóságon aluli mondjuk szendvicset csomagolni? Hogy neki nem ez a dolga? Hát másnak se az a dolga amit napi szinten csinál mégis csinálja!! Nekem se dolgom az árukiszállítás mégis csináltam amikor a sofőr lelépett és nem sivítottam mint a fürdősk***va.
Szóval hogy van az hogy a főnöknek napi 24-ben van ideje anyázni meg téblábolni és mindenkit feltartani azzal a címszóval hogy nincs ember. Hát álljon be és egy emberrel több lesz! Miért aranygyűrű leesik az ujjáról?
Naivnak tűnök de nincs igazam?
" mert a legtöbb magyar munkavállalónak büdös a munka."
Addig amíg röhej amit fizetésnek adsz addig mit vársz....
szar pénz szar meló szar hozzáállás... iylen marha egyszerű.
Balaton-parti étterem? Én is dolgoztam ilyen szar helyen...
bejelentés nuku vagy 4 órára munkaidő full 10-12-14 órák túlórák dögivel betegség szabadság elő nem fordulhat mert ki vagy rúgva a fizetésről ne bezséljünk.... bicskanyitogató.
Na ezért!
"Hisz a munkavállaló mindig mindent jobban tud..."
Én munkavállalóként egyet tudok mást nem is kell-ha én mint a munkavállaló otthagyom a szaros céget akkor annak annyi (nem én mint józsi hanem én mint munkaerő).
Akkor lehet főnök meg utasítás meg irányítás stb de ha nincs kit ? akkor annyi.
", hogy ő csak főnök szerepet veheti magára."
Így van. De azt azért elfelejti hogy az ő vállalkozása és az ő (nem kevés!) pénze az ami elúszik ha csődbe megy a kis homokozója.
Míg az alkalmazott csak vállat von és keres másik állást őneki milliói úsznak el.
És akkor aztán kinek játssza majd a kis műsorát hogy "én vagyok a főnök".
Hát ő tudja.
Miért hiszi a Magyar melós, hogy ha nem látja a főnököt az nem csinál semmit? Egész életemben többet dolgoztam mint bármelyik beosztottam.
Amikor már várta a kamion az árut, és felsőbb utasításra senki nem mehetett haza amíg kész nincs, beálltam a melósok közé, hogy hamarabb végezzenek. erre megszólalt az egyik: "végre a főnök is dolgozik". Korábban kezdtem mint ők, és alig álltam a lábamon a fáradtságtól.
Onnan kezdve úgy voltam: rohadjanak meg a munkától, ha nem mennek haza, akkor nem mennek haza.
Ha a melósok szerint főnöknek lenni annyira jó, akkor miért nem lesznek ők főnökök? Lusták, és hülyék hozzá? Akkor meg ne osszák az észt!
"Miért hiszi a Magyar melós, hogy ha nem látja a főnököt "
madár!! elolvastad te egyáltalán amit írtam vagy csak trollkodsz!
LOL LOL épp az a baj hogy látjuk.... és nem értjük hogy a szutyokba van az hogy arra van ideje hogy óbégasson hogy nincs ember és nincs aki dolgozzon miközben ott áll!
hát álljon be dolgozni ha már úgyis ott van és máris 1 emberrel több fog dolgozni!!
Vagy azt már nem? Leesik az aranygyűrűje vagy mi?
ne mondjuk hogy más dolga lenne mert akkor meg hogy van ideje ott téblábolni egész nap?
" Akkor meg ne osszák az észt!"
Amint írtam voltakép igazad van. Majd csődbe megy a szityok kis cége és nem az én millióim úsznak el vele amit beletett.
Én csak egy melós vagyok. Mit bukhatok? Az állásom. Majd lesz másik.
Ő mit bukhat? Több milliót amit beletett + nyakába vett ezer és ezer adósságot. Ő sokat, nagyon sokat.
Na ehhez kellene ész!
nem a melós léthez.
"elolvastad te egyáltalán amit írtam"
Madárkám te meg érted amit írtam? Magyar melóst írtam, nem téged.
Munkahelyfüggő.
Én egy 5 csillagos szállodában dolgoztam recepción, ahol egész egyszerűen nem lehet megtenni hogy a főnököm se dolgozzon láthatóan. Ideális esetben mindenki dolgozik, csak a főnök munkaidőn kívül is dolgozik, ha olyan a munkahely. Ő is van hogy reggel 7 és este 7 között dolgozik és már elmúlt 50 éves és nő, emellett el kell járnia mindennap a szállodai menedzserekkel a dirivel értekezletre és különböző tréningeken részt vennie, ő is ugyanúgy kezeli a foglalási felületeket mint mi, mert egész egyszerűen nem teheti meg ő sem hogy nem teszi meg ezeket, mivel alig vannak emberek. Persze a főnököm csak a felettesem, az igazi főnök az a diri.
Egy másik melóhelyen a főnök viszont nagy ívben tojt bele (állami cég, ahol a helyi fideszes potentát barátja egyben), mert megtehetette, volt hátszele és nem értett semmihez.
" Magyar melóst írtam, nem téged."
Miért én mi vagyok.... nem egy magyar melós??
Agyam megáll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!