Volt olyan főnököd, aki kihozta belőled az állatot?
Hogy sikerült?
És mi történt?
Na, kérdező, most aztán megkapod az élménybeszámolókat. :D
Már várom, kinek a főnöke Volt egy alien..
Nem.
Rendelkezem önuralommal is, meg valamennyi értelemmel talán ahhoz, hogy ilyen esetben később reagáljak, viszont "fájjon".
Az ostobábbja annál kevés dolgot visel nehezebben, mikor szembesítik a saját hülyeségével, netán ellentmondásos állításával vagy elvárásával. Olyankor pár hétig került.
Engem az egyik addig piszkalt, amig elegem lett es azt nem mondtam, hogy jo, akkor felmondok. Aztan csak hapogott, meg hogy gondoljam at. Mondtam, hogy nincs mit atgondolni, ezt mar eldöntöttem.
Mondjuk nem bantam meg, azota masfelszer annyit keresek, es jobban is szeretem ezt a melot.
De kb. ez volt azon ritka pillanatok egyike, amikor elvesztettem az önuralmam. Orditozni meg hasonlokat nem szoktam. Különösen nem munkahelyen.
.
Nekem nem volt, de egy kollégám mesélte, hogy amikor a főnöke felhúzta a marhaságaival, egy reggel bosszúból kicserélte a főnök névtábláját, amit mindenkinek kötelező volt hordani. A vezetékneve maradt a régi, csak a keresztnevét cserélte le nőire (Attila helyett Aranka, hogy ha rápillant, ne tűnjön fel azonnal). Csak nap végén mondta meg neki, miért voltak aznap vele olyan tartózkodóak az ügyfelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!