Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Volt olyan főnököd, aki...

Volt olyan főnököd, aki kihozta belőled az állatot?

Figyelt kérdés

Hogy sikerült?

És mi történt?

2017. febr. 14. 10:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
76%
Megharapott, aztán én is átváltoztam. Most teliholdkor mindig bundás agyaras lényként járom az éjszakákat és eszem a népet.
2017. febr. 14. 10:30
 2/14 A kérdező kommentje:
váá, szinte hihetetlen..
2017. febr. 14. 10:33
 3/14 anonim ***** válasza:

Na, kérdező, most aztán megkapod az élménybeszámolókat. :D

Már várom, kinek a főnöke Volt egy alien..

2017. febr. 14. 10:37
 4/14 anonim ***** válasza:
Lett volna, de sikerült idejében váltanom.
2017. febr. 14. 10:44
 5/14 A kérdező kommentje:
Jó, de én most viccen kívül is kérdezem. Hogy mondjuk addig idegelt, mígnem aztán valami olyasmit mondtál vagy tettél, amit később megbántál.
2017. febr. 14. 10:45
 6/14 anonim ***** válasza:

Nem.

Rendelkezem önuralommal is, meg valamennyi értelemmel talán ahhoz, hogy ilyen esetben később reagáljak, viszont "fájjon".

Az ostobábbja annál kevés dolgot visel nehezebben, mikor szembesítik a saját hülyeségével, netán ellentmondásos állításával vagy elvárásával. Olyankor pár hétig került.

2017. febr. 14. 10:48
 7/14 anonim ***** válasza:
Igen, több mint egy évet dolgoztam folyamatosan egy cégnél és mikor el akartam menni szabadságra sose akart elengedni, meg hogy majd később, sok a munka. Aztán meguntam és egyik nap azonnali hatállyal felmondtam. Később derült ki, hogy csak 4 órára voltam bejelentve.
2017. febr. 14. 11:07
 8/14 anonim ***** válasza:

Engem az egyik addig piszkalt, amig elegem lett es azt nem mondtam, hogy jo, akkor felmondok. Aztan csak hapogott, meg hogy gondoljam at. Mondtam, hogy nincs mit atgondolni, ezt mar eldöntöttem.

Mondjuk nem bantam meg, azota masfelszer annyit keresek, es jobban is szeretem ezt a melot.

De kb. ez volt azon ritka pillanatok egyike, amikor elvesztettem az önuralmam. Orditozni meg hasonlokat nem szoktam. Különösen nem munkahelyen.

2017. febr. 14. 14:20
 9/14 anonim ***** válasza:
Ja. Èn a lebontásra váró házat kezdtem gyepálni, de nem bántam meg. Jólesett. A főnök fejèt kèpzeltem mindenhova.
2017. febr. 14. 15:28
 10/14 PresidentEvil ***** válasza:

.

Nekem nem volt, de egy kollégám mesélte, hogy amikor a főnöke felhúzta a marhaságaival, egy reggel bosszúból kicserélte a főnök névtábláját, amit mindenkinek kötelező volt hordani. A vezetékneve maradt a régi, csak a keresztnevét cserélte le nőire (Attila helyett Aranka, hogy ha rápillant, ne tűnjön fel azonnal). Csak nap végén mondta meg neki, miért voltak aznap vele olyan tartózkodóak az ügyfelek.

2017. febr. 14. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!