Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kiálljak magamért a munkahelyen?

Kiálljak magamért a munkahelyen?

Figyelt kérdés

Alapvetően alkalmazkodó ember vagyok és türelmes. Tudom, hogy mindenkinek baja van és elhiszem, hogy mindenki stresszes.

Szorgalmas vagyok, lojális. Szeretek alaposan és nyugodt körülmények között dolgozni. Ilyenkor hajlamos vagyok kizárni a külvilágot. Mert csak a munkámra figyelek.

Ebből aztán, hogy nem kapom fel rögtön a fejem - szokott probléma lenni.

Ma történt egy ilyen szituáció: kérdezett valaki valamit (többes számban beszélt - tehát mindenkihez szólt). És bocsi nem figyeltem oda - kicsit késett is a válaszom. Utána le lettem hordva, hogy "Legközelebb figyeljél már oda, ha hozzád beszélnek!Jó?"

Biztos van valami bajom az agyammal, biztos nem vagyok normális. Nem tudhatom, de ez a hangnem nagyon nem tetszett nekem. Amúgy meg biztos túlreagálom... Szerintetek?

2017. febr. 10. 15:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezőnek: csak azt tudom mondani, hogy amit kérdezel, az hülyeség, mert evidens. Nem is értem hogy lehet az kérdés, hogy ne hagyd magad eltaposni és megalázni. Ezt vagy az elején megfogod és kiállsz magadért vagy nagyon sanyarúak lesznek a bent töltött napjaid.
2017. febr. 10. 18:58
 12/15 anonim ***** válasza:
#13 Azért, mert nem akar folyton veszekedni a munkatársaival? Ha a munkatársak csak azt tudják tisztelni, aki uralkodik rajtuk, akkor miért csodálkoznak, ha olyan a főnök amilyen?
2017. febr. 10. 19:03
 13/15 anonim ***** válasza:
64%
A rendes munkatársat eltapossák (aki úgy érzi nem azért van ott, hogy folyton harcot vívjon a többiekkel), de az már nem tetszik nekik, ha a főnök is ilyen velük!
2017. febr. 10. 19:06
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

15-ös

Ehhez nem kell veszekedni (szép is lenne :D), hogy kinyissa a száját, hogy az agyhalott kollégája ugyan már szólítsa a nevén ha hozzá pofázik. Ennyi. Nincs is belőle vita, mindenki boldog.:)

ÉS igen, ilyen mély szinten álljon már ki magáért, nem áttaposni akar máson könyörgöm, csupán hogy ne vegyék már sz.rba.

Vagy te tán hagyod, hogy lekezeljenek? Mert akkor külön gratulálok. :) Én pl nem, és kapaszkodj meg: mégis kijövök a kollégáimmal, főnökeimmel. A kiállok magamért nem egyenlő a vitával, és ez még attól messze van.

2017. febr. 10. 19:08
 15/15 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm Nektek, akik normális válaszokat adtatok! :) Nem fogom hagyni magam és kinyitom a szám. Persze csak kulturált módon.
2017. febr. 10. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!