Kiálljak magamért a munkahelyen?
Alapvetően alkalmazkodó ember vagyok és türelmes. Tudom, hogy mindenkinek baja van és elhiszem, hogy mindenki stresszes.
Szorgalmas vagyok, lojális. Szeretek alaposan és nyugodt körülmények között dolgozni. Ilyenkor hajlamos vagyok kizárni a külvilágot. Mert csak a munkámra figyelek.
Ebből aztán, hogy nem kapom fel rögtön a fejem - szokott probléma lenni.
Ma történt egy ilyen szituáció: kérdezett valaki valamit (többes számban beszélt - tehát mindenkihez szólt). És bocsi nem figyeltem oda - kicsit késett is a válaszom. Utána le lettem hordva, hogy "Legközelebb figyeljél már oda, ha hozzád beszélnek!Jó?"
Biztos van valami bajom az agyammal, biztos nem vagyok normális. Nem tudhatom, de ez a hangnem nagyon nem tetszett nekem. Amúgy meg biztos túlreagálom... Szerintetek?
15-ös
Ehhez nem kell veszekedni (szép is lenne :D), hogy kinyissa a száját, hogy az agyhalott kollégája ugyan már szólítsa a nevén ha hozzá pofázik. Ennyi. Nincs is belőle vita, mindenki boldog.:)
ÉS igen, ilyen mély szinten álljon már ki magáért, nem áttaposni akar máson könyörgöm, csupán hogy ne vegyék már sz.rba.
Vagy te tán hagyod, hogy lekezeljenek? Mert akkor külön gratulálok. :) Én pl nem, és kapaszkodj meg: mégis kijövök a kollégáimmal, főnökeimmel. A kiállok magamért nem egyenlő a vitával, és ez még attól messze van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!