Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ennyire irigy szinte mindenki?

Ennyire irigy szinte mindenki?

Figyelt kérdés
Több év után sikerült otthagyni a köcsög volt munkahelyemet. Sokkal, de sokkal jobb helyem lett. Alig egy évre rá már majdnem az összes volt kolléga törölt az ismerősei közül. :) Gondolom anyám is sokat csuklott. Ennyire betegesen irigy az ember? /Nem csak magyarok, németek is szép számmal/
2017. febr. 9. 21:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"No meg keresztcsontig benyaltam az egyik építésvezetőnek, hogy ott tartson néhányunkat, és legyen állandó bevételünk, ne csak évente 5-6-7 hónap."

Úgy látszik nem mindenkinél jön be. Ha ilyen állapotok uralkodtak, nem is értem miért nem hagytad ott előbb. Vagy a munka volt könnyű, vagy jó volt a fizetés (ha egyik sem, akkor tényleg nem értem). Ott alapból gondok vannak, ahol nyalizni kell, hogy tisztességesen fizessenek, vagy hogy tisztességesen bánjanak veled. Ez esetben pedig szerintem a legrosszabb, aki nyalizni kezd. Tisztességesen kell dolgozni, viselkedni, és ezt elvárni a munkatársaktól, főnököktől. Mert különben nem lesz változás.

2017. febr. 9. 23:42
 12/13 anonim ***** válasza:

Én épp most töröltem ki a volt bandám tagjait az ismerőseim közül.

Nem vagyok irigy rájuk, nem is érdekelnek különösebben, nem haraggal váltunk el, csak nem volt szoros a kapcsolat és végül ahányan voltunk, annyifelé oszlottunk.

Két éve egyikükkel sem beszéltünk, valószínűleg nem is fogunk, én meg szeretem karban tartani az ismerőseimet. Ha meggondolnák magukat, tudják a számom. Ha nem törölték :D

Igaz, nekem nincs is kétmillió belőlük, csak azok, akikkel valóban tartom a kapcsolatot. Volt osztálytársak "sincsenek meg", csak aktív haverjaim, barátaim, és a család, nem gyűjtöm a trófeákat.

Az ismerettségi körömben sokan vannak így vele, szóval azért ennyiből kijelenteni, hogy irigyek rád, úgy hangzik, mintha kicsit magadból indulnál ki :)

2017. febr. 10. 04:13
 13/13 anonim válasza:
Nem tök mindegy? Kérdezd meg, ha ennyire izgat. Neked sem lehet ám annyira jó, ha képes vagy ilyen kérdést kiírni, illetve alapból foglalkozni ezzel.
2017. febr. 10. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!