Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ennyire irigy szinte mindenki?

Ennyire irigy szinte mindenki?

Figyelt kérdés
Több év után sikerült otthagyni a köcsög volt munkahelyemet. Sokkal, de sokkal jobb helyem lett. Alig egy évre rá már majdnem az összes volt kolléga törölt az ismerősei közül. :) Gondolom anyám is sokat csuklott. Ennyire betegesen irigy az ember? /Nem csak magyarok, németek is szép számmal/
2017. febr. 9. 21:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Csak naivan kérdem, hogy nem azok töröltek le téged faceről akikkel munkaügy miatt voltál ismerős, hogy tudjanak gyorsan elérni, vagy hasonló?

Csak fura nekem ez a helyzet, mert lehet ha irigy lennék én is, de hát Istenem, nem faceről törölnélek le. Vagy nem akarnék bosszút állni.

2017. febr. 9. 21:36
 2/13 anonim ***** válasza:
70%
Nagyon úgy néz ki, hogy csak munkakapcsolatban voltál azokkal, akik töröltek. Mivel elmentél, már nem vagy érdekes, számukra.
2017. febr. 9. 21:40
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Hiába "friends"-eket jelölgetünk fb-n, ezek csak kollégák voltak, nincs tovább egymáshoz közötök, töröltek, ennyi. Te vagy ennyire kicsinyes, hogy ezt tartsd számon vagy mi? Csak azért tartanád meg őket, hogy megmutasd, "bezzeg te már jobb helyen vagy"?
2017. febr. 9. 21:40
 4/13 anonim ***** válasza:

Hohóóó, mi most vettünk Pesten nagyon tuti lakást, nagyon jó áron, mert váltak, hát azóta amit hallgattam :D

Ő járt már ott, az tiszta cigányputri, az nagyon rossz környék, nem is érte meg. Tuti lesz valami buktató stb.

Le kell őket szarni.

2017. febr. 9. 21:50
 5/13 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy irigyek, csak nem vagytok semmilyen kapcsolatban.

Én is szoktam néha selejtezni :)

És mások is.

2017. febr. 9. 21:54
 6/13 A kérdező kommentje:
Akkor ennyi erővel mindenkinek csak 20-30 ismerőse kéne legyen, plusz a rokonok. :D A volt osztálytársaidat is törölni kéne mindet, hiszen már nem vagytok munkakapcsolatban. Az összes mindenkit törölni kéne, akivel nem beszéltél már hónapok óta, régi haver, elköltözött, miegymás... Azért az érdekes, hogy jópár ismerősöm van, akikkel együtt dolgoztam, de másik cégektől voltak a munkaterületeken. Ők még majd mind hiánytalanul ismerősök, pedig velük sokkal kevesebb és sokkal felszínesebb volt a kapcsolat, mint azokkal, akikkel egy cégnél voltam. Ez a feltűnő...
2017. febr. 9. 22:00
 7/13 anonim ***** válasza:
Alig egy év után még mindig ilyen indulatok vannak benned, hogy itt "köcsög munkahelyezel". Nem lehet, hogy kicsit sokat panaszkodtál, fröcsögtél facen és ebből lett elegük?
2017. febr. 9. 22:10
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy ismerősöm éppen az év elején tette közzé, hogy mindenkit töröl, akivel semmilyen kapcsolata nem volt 2016-ban. (Sem személyes, sem virtuális). Engem is törölt. Eszembe sem jutott megsértődni vagy elméleteket gyártani :)
2017. febr. 9. 22:19
 9/13 A kérdező kommentje:
Ünnepnap volt, ha megkaptam a teljes fizetésem, és nem ritkán késett heteket a nem teljes is, de pl. volt, hogy a júliusi bérem októberben lett teljesen kifizetve. Ahol csak tudott, lehúzott a főnök mindenkit, de a többség ezt ugye szó nélkül benyelte. No meg keresztcsontig benyaltam az egyik építésvezetőnek, hogy ott tartson néhányunkat, és legyen állandó bevételünk, ne csak évente 5-6-7 hónap. De neki ez nem érte meg és 3 hónap után kivett minket. Akkor hagytam ott. Elég köcsög, nem? Sose tudod, hogy mikor és mennyi pénzt fogsz kapni. Amikor összetörte az S osztályos Mercijét, én már tudtam, hogy pár hónapig nagyon nyögvenyelősen fogunk fizetést kapni, így is lett. A face-en pedig egyáltalán nem fröcsögtem, sőt, nem egy volt kollégának még a segítségem is felajánlottam. Egyébként pont lesz@rom őket, csak nevetek rajtuk. Csak pont ma jelölt be egy srác, akivel pár alkalommal, pár hétig dolgoztunk egy építkezésen, tehát igen futólag ismertük egymást, de jóban voltunk. Ennek apropóján néztem, hogy a sok nagyszájú csóri meg hová tűnt az ismerőseim közül? :D
2017. febr. 9. 22:28
 10/13 anonim ***** válasza:
Az iskolatársak az emlékek és az esetleges kapcsolattartás miatt meghagyják egymást ismerősnek. De sokan úgy csinálják, hogy kitörlik az ismerőseik közül azokat, akikkel régóta nem beszéltek (2-3 év), és már azt sem tudják, kicsodák. Főleg miután már nem dolgoznak egy munkahelyen. A te esetedben úgy érezték, hogy nem fűzött hozzájuk olyan erős kapcsolat, hogy érdemes legyen meghagyni téged ismerősnek a továbbiakban. Nem bosszúból, de egyszerűen fölöslegesnek tartották. Akinek meg van 700 ismerőse, azt meg nem érdekli, ha 1-2-vel kevesebb van.
2017. febr. 9. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!