Hogyan lehetne mindeféle sértődés és veszekedés nélkül elmondani, hogy be kéne fejeznie ezt a viselkedést?
A helyzet az, hogy van egy orosz fiatalember a munkahelyemen, nem olyan régóta dolgozik itt és igazándiból csak egy nagyon rövid időre jött. A problémám a következő volt vele. Folyamatosan elhordja ezt az országot mindenféle utolsó putrinak és hogy a lakás, ahol lakik olyan, mintha valahol a lepukkant gettóban lakna. Megtehetné, hogy egy jobb helyre menjen, csak nem akar érte többet kiadni, mert többnyire úgyis csak aludni jár oda. Úgyszintén a minden napi nyügei közé tartozik, hogy elege van, hogy csak azért nem képesek vele az emberek normálisan beszélni, mert külföldi és nagyon elutasítók vele szemben. Szerinte az, hogy a magyar nők mind szépek, nagy marhaság, mert annyi rusnya és igénytelen nőt látott azt hitte, rosszul lesz, ráadásul buták is. A gyerekek neveletlenek. Ahogy látta, vannak, akik olyan hangnemet engednek meg a szüleikkel szemben, hogyha ő szólt volna úgy egyszer a szüleihez, akkorát bevágtak volna neki, hogy a fal adja a másikat. Meg az idegesíti a legjobban, hogy olyan sok hisztis kisgyerek is van, nem viccelek és ezt tőle idézem, azt mondta, hogy néha úgy érzi, hogy a legszívesebben beléjük rúgna.
Már többször első felindulásból majdnem elküldtem melegebb éghajlatra, de valahogy megálltam magam, mert érzem, ha belemegyek egy veszekedésbe, nem biztos, hogy én jövök ki jól, meg nem is szeretek veszekedni, ha nem muszáj. De ez a srác valami hihetetlen irritáló és kőbunkó. Nem csak engem zavar amúgy. Nem kell, hogy mindenkinek minden tetszen, csak szerintem el lehet mondani a dolgokat mindenféle inzultálás nélkül. Nagyjából még 2 hétig fog itt maradni, szóval mondanám, hogy akkor azt is tűrjük, ha már eddig is ezt tettük, de szerintem ez a fajta viselkedés nem megengedett, ráadádul iszonyat agresszív. Nem csak engem, de több embert is zavar, hogy ilyeneke mond és tervezgetjük, hogy együtt valahogy elküldjük a ..ba. Csak ugye sértődést sem szeretnénk, sem megbántani annak ellenére sem, hogy ő folyamatosan inzultált mindent és mindenkit. Én személy szerint a nyugodt és normális megoldások híve vagyok, azért fogom vissza magam mindig, amikor hirtelen olyat akarok mondani.
Kezd el szívatni azzal, hogy "Jevgenyij, te milyen bölcs vagy, milyen jók a meglátásaid, nahát"
aztán vagy rájön, hogy szop*atjátok, vagy el lesz magától ájulva, de talán lenyugszik.
" Csak ugye sértődést sem szeretnénk, sem megbántani annak ellenére sem, hogy ő folyamatosan inzultált mindent és mindenkit. "
Egy agresszív kőbunkóval másképp nem lehet. Vagy elkerülöd, vagy ez. Én nem kerülném el, mert nehogy már azt higgye, hogy mindent lehet..
Ebben a hitében, ha így "engeditek el", csak megerősítitek.
Azért nekem az is furcsa, hogy ennyire nem mered/meritek felvállalni a véleményeteket. Annak ellenére, hogy ez egy agresszív kőbunkó.
Én nem hagynám magam! Belevágnám simán a pofájába, amit gondolok! Nagyon keményen. Majd megtanulja, ha nem alkalmazkodik, akkor nem lesz senkinek se befogva a pofája!
Az a baj kérdező, hogy itt picsogsz, közben két mukkot se mersz szólni, pedig frusztrál téged.
Valahol téged se értelek...
(nő vagyok.)
Ha 2 hét után úgyis elmegy.Akkor nem mindegy ,hogy megbántódik?Ha nem teszitek meg,az összes mérget,ideget ti nyelitek be.Ő meg elkönyveli magáról,hogy Na ezen a munkahelyen is király voltam.Ócsárolhattam a jó népet,inzultálhattam a kollegákat.Legalább 1 nagyszerü szivatást dobjatok össze az utolsö napra,aztán nyílvánosan röhögjétek ki.Jó megalázöan.Sok sikert..
UI:Ha a sérelmet,bántást Te nyeled be,az benned marad.Téged betegít meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!