Mit gondoljon az ember olyan cégekről, ahol egy állásinterjú időpontra több embert hívnak be?
De engem zavar!
És nem is lehet rendesen kivitelezni, kaotikus.
Na mind1 hagyjuk, felesleges.
1. Ha zavar, akkor ne menj el, majd felvesznek mást.
2. Az interjú nem randevú amit kettesben kell tölteni.
3. Nem robot vagy, hanem árú, el kell adnod magad. Ehhez vagy a személyiségednek kell megfelelőnek lenni, vagy válassz olyan munkát, ahol a tudásod számít.
Na jó el lett húzva a műsor, nekem akkor is az a véleményem hogy több embert egy időpontra az szivatóműsor, a cégnek sem jó mert összezavarodnak a jelöltek, rossz-to-rossz business, vissza kellene térni az egyszerre egy jelöltet hallgatunk meg témához.
"ne menj el"
És azt honnan tudom meg hogy mondjuk ennyit mondanak: gyere ide 10-re és mondjuk ott van még 2-3 jelölt? De hívtak még 2-3-mat csak azok fel se tudtak kelni??
"cégnek sem jó mert összezavarodnak a jelöltek"
Az a jelölt aki ettől összezavarodik az már nem is kell, hogy jöjjön dolgozni! A mindennapi munkába ennél sokkal több felé kell figyelni és bonyolultabb helyzeteket kell kézben tartani.
"rossz-to-rossz business"
Mi ebben a cégnek a rossz? Hiszen nekik érdekük, hogy kiderüljön ki nem tud csapatba, nyomás alatt teljesíteni!
Ez a jó jelöltnek is jó, hiszen bizonyítani tud.
Ha ettol osszezavarodnak a jeloltek akkor meg a kavefozesre sem vennem fel oket... nezd, ha nem senior manager-nek mesz hanem adatrogzitonek vagy hasonlo robotmunka, akkor ott nem a ceg kuzd erted hanem te kuzdesz a munkaert. Igen, 2-3 masikkal egyszerre, vagy ha AC-ra mesz akkor akar 12-vel is. Ha osszezavarodsz ahelyett hogy megmutatnad te vagy a legjobb, akkor nem te vagy a legjobb ergo nem vesznek fel.
Istenem, a minap egy masik kerdesben egy fiatal meg ceges kocsit akart....kezdo kis melohoz, semmi vezeto pozi. A mai fiatalok komolyan mit gonddolnak? A fosulik szazasaval ontjak ki magukbol felevente a diakokat, senki nem kapkod kezdokert csak ha mar 10 eve dolgozol es letettel valamit. Akkor jon hogy TE valogatsz a cegek kozul, ceges kocsi meg bertargyalas es tarsai. Addig orulj ha felvesznek a tobbszaz frissdiplomas kozul epp teged.
9 eve vagyok csoportvezeto multinal, 2. cegemnel is vagyok most, maximalisan tapasztalatbol beszelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!