Mit gondoljon az ember olyan cégekről, ahol egy állásinterjú időpontra több embert hívnak be?
Én régebben voltam ilyenen. Call centeres cég, fejvadász cég.
Na ezeknek tényleg egy robot vagy csak, a sok közül.
De tényleg a Hr-es mit gondol??
"Behívok 6 robotot 2 órára, azt csá"
16-os Köszönjük szépen.
15-ös igen ez a valóság sajna, egy olyan régióban egy olyan országban ahol külföldi cégek vannak, most megkérdezem a HR-est tényleg "leírja papírra" hogy Te onnan indulsz hogy "mezei Robot", és esetleg innen lehet szintet lépni. Köszi hogy írtál, ja.
Olyan területen kell továbbtanulni, ahol a munkáltatók vannak versenyre kényszerítve. Minél jobban, annál jobb. Így ha nem tetszik valami, könnyen tovább lehet állni egy jobb feltételeket nyújtó céghez. Ha nem tetszik valami a cégnek, hirdessék tovább a betöltetlen pozíciójukat.
Egyébként tényleg lehet vállalkozást indítani, jó ötlet.
"De emberileg nem az volna korrekt..."
Nem!
A jövendő munkatársakkal szemben az a korrekt, ha egy olyan embert vesznek fel, aki tudja kezelni ha másokkal kell együtt lenni/dolgozni feszült helyzetben, és ez csak így derül ki. Az egyenkénti interjúnál hazugságokkal meg lehet vezetni az interjúztatót, a csoportos kommunikációnál kibuknak a trükközések. Én amikor ilyenen voltam, olyan rejtett tulajdonságaimra derült fény ami nem is volt tudatos és, amit ha magamról állítok, úgy se hihető.
Vezetőket csak így szabadna felvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!