Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit gondoljon az ember olyan...

Mit gondoljon az ember olyan cégekről, ahol egy állásinterjú időpontra több embert hívnak be?

Figyelt kérdés
Nekem ez nem annyira tetszik, olyan "verekedjetek össze az állásért" feeling, vagy én látom rosszul? Ha mondjuk én cég lennék és valakit behívnék, beszéljen vele egy vezető, az ügyvezető vagy a HR-es, de miért kell mondjuk délután 2-re 2-3 embert behívni? Egy időpont 1 ember. Mondjuk 1 ember 2-re, következő 4 órára. Vélemények?
2017. febr. 2. 15:04
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
(AC jelentese assessment center)
2017. febr. 2. 15:37
 12/26 anonim ***** válasza:
22%
Nagyon rossz benyomást keltene nekem a cégről. Csak akkor mennék ilyen helyre, ha tényleg nem vennének fel máshova. Ez azt mutatja, hogy a munkavállaló egyáltalán nem fontos a cégnek, valószínűleg később is ennyire meg lesz becsülve.
2017. febr. 2. 15:38
 13/26 A kérdező kommentje:

Én régebben voltam ilyenen. Call centeres cég, fejvadász cég.

Na ezeknek tényleg egy robot vagy csak, a sok közül.

2017. febr. 2. 15:45
 14/26 A kérdező kommentje:

De tényleg a Hr-es mit gondol??

"Behívok 6 robotot 2 órára, azt csá"

2017. febr. 2. 15:49
 15/26 anonim ***** válasza:
92%
Te el vagy tévedve. A munkáltatók nem karitatív szervezetek. Igen, számukra te csak robot vagy, aki hasznot hajt nekik. Egyesek kicsit humánusabbak, de csak azért, mert rájöttek, hogy némi üveggyönggyel a robot jobb munkára bírható. Nem kötelező alkalmazottként dolgozni. Indítasz egy vállalkozást, és nem kell állásmeghallgatásokra járnod, sőt, ha jól megy a bolt, te fogsz meghallgatni munkavállalókat. Mindegyiket külön-külön, vagy ahogy akarod.
2017. febr. 2. 15:51
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Olvasd mar el az AC-rol szolo irasokat amiket paran irtunk! Ez nem a ceg "marhasaga" hanem egy bevett interjutechnikai forma. Altalaban nem vezeto beosztasban levo poziknal alkalmazzak egyebkent hanem valoban egyszerubb munkakorokben, mert azonra tul nagy a meritesi lehetoseg szoval egymashoz viszonyitva nezik a jelolteket. Ki hogy reagal kerdesekre es feladatokra igy, hogy masok is vannak.
2017. febr. 2. 15:52
 17/26 A kérdező kommentje:

16-os Köszönjük szépen.

15-ös igen ez a valóság sajna, egy olyan régióban egy olyan országban ahol külföldi cégek vannak, most megkérdezem a HR-est tényleg "leírja papírra" hogy Te onnan indulsz hogy "mezei Robot", és esetleg innen lehet szintet lépni. Köszi hogy írtál, ja.

2017. febr. 2. 15:59
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Olyan területen kell továbbtanulni, ahol a munkáltatók vannak versenyre kényszerítve. Minél jobban, annál jobb. Így ha nem tetszik valami, könnyen tovább lehet állni egy jobb feltételeket nyújtó céghez. Ha nem tetszik valami a cégnek, hirdessék tovább a betöltetlen pozíciójukat.

Egyébként tényleg lehet vállalkozást indítani, jó ötlet.

2017. febr. 2. 16:24
 19/26 A kérdező kommentje:
Mondjuk én nem sajnálom azokat a cégeket akik folyamatosan hirdetnek, fogyjon csak a pénzük.
2017. febr. 2. 16:25
 20/26 anonim ***** válasza:
88%

"De emberileg nem az volna korrekt..."

Nem!

A jövendő munkatársakkal szemben az a korrekt, ha egy olyan embert vesznek fel, aki tudja kezelni ha másokkal kell együtt lenni/dolgozni feszült helyzetben, és ez csak így derül ki. Az egyenkénti interjúnál hazugságokkal meg lehet vezetni az interjúztatót, a csoportos kommunikációnál kibuknak a trükközések. Én amikor ilyenen voltam, olyan rejtett tulajdonságaimra derült fény ami nem is volt tudatos és, amit ha magamról állítok, úgy se hihető.

Vezetőket csak így szabadna felvenni.

2017. febr. 2. 17:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!