Tudom nem kellett volna ezen fennakadnom, de nem értem a dolgot. Múltkor elmentem a mosdóra a melóhelyen. Bejött egy másik munkatársam. Mondja nyugodtan tegyek el a wc papírból mert mások is ezt csinálják. Mit ne mondjak meglepődtem. Legalább rájöttem miért nincs sose papír. Egész jól fizetnek ezért sem értem miért kell ilyen piti dolgokat ellopni?
Ennél pitibb dolgokat is látok, amiket kollégák ellopnak. Volt, akit az élettársa buktatott le egy moppal meg egy felmosó nyéllel. Közben bőven 200 rongy fölött a fizetése :-DDD
Mondjuk ő konkrétan azért lop, mert azt gondolja, különb mindenkinél, és neki munkaköri leírása a tolvajlás :-DDD
2017. jan. 25. 23:33
3/30 anonim válasza:
És természetesen ezek után veszett módon szidni fogják azokat, akik lopnak. De ha felhoznád nekik, hogy ők is azt csinálták, akkor elég hamar elüldöznének a munkahelyedről. Csodálkozom, mert felnőtt emberek. Vannak saját gondolataik, és mivel nem debilek (elméletileg), ezért kéne tudniuk, érezniük annak a súlyát, amit cselekszenek. Elég régen volt már a rendszerváltás, nem lehet mindent a kommunizmusra fogni, sem saját sérelmeikre fogni. Ha valakinek valakivel baja van, akkor beszélje meg az illetővel a problémáit, esetleg javasoljon tanácsokat. És ha valaki haragszik a munkahelyére valami miatt, akkor ne károsítsa meg (kisebb dolgok lopásával, vagy rongálással), hanem szóljon a főnök(ök)nek, vagy pozícióját, tudását, és kapcsolatait arra használja fel, hogy több embert is maga mellé állítva a főnök vagy a munkahely által keltett problémát megoldják. Persze ha nem szimpi a kolléga az ellen össze tudnának fogni. De a munkahelyi lopás és az esetlegesen felmerülő valódi problémák miatt már nem fognak össze.
2017. jan. 25. 23:55
4/30 anonim válasza:
Bő tizen éve ismerős a protokoll osztályt is vitte és raktári felelősség is volt rajta , Országház . Becsben tartott külügyesek államtitkárok személyesen bugáztak apró cseprő dolgokat , ablakmosó folyadék autó illatosító . Volt olyan hogy sofőrt beküldtek ürüggyel lopni nagy tételben , mert boltja volt a honatyának , igen eltussolták . Tetemes növekvő milliós hiány minden hónapban , drága piák csokik porcelánok eltűntek . Bekamerázták hónapok múltán , kiderült egy zárt elektromos szekrény ki-bejárat volt a folyosóból a raktárépületbe . Azon másztak korán és későn a mesterek , karbantartóktól a nagy fejesig pártoktól függetlenül . Rá akarták verni és fenyegették perrel stb , végül csendben kitették végkielégítéssel titoktartó nyilatkozattal ...
2017. jan. 25. 23:59
5/30 anonim válasza:
Mert ettől olyan élelmesnek és rafkósnak gondolják magukat. Nem vágják, hogy munkahelyről lopni a világ egyik legszánalmasabb dolga. Én valószínűleg megszégyenítettem volna a papírtolvajt.
2017. jan. 26. 08:57
6/30 anonim válasza:
Mert, fizetés kiegészítésnek gondolja,aki közértben dolgozik pl.a tej osztályon, és belép a hütöbe ott egy rakás finomság, nehogymár ne zabáljon be egy kis maxikinget, turórudit stb. Szerintem mindenki megtenné akinek van esze, a góré nem rudit lop.
2017. jan. 26. 10:15
7/30 anonim válasza:
"Szerintem mindenki megtenné akinek van esze, a góré nem rudit lop."
Tehát meggyőződésed, hogy az okos ember lop? Szerinted ettől okos valaki? Attól, hogy én lopok tőled, akkor okos vagyok? Tehát ha valaki lop tőled, azt letudod annyival, hogy okos? Nem, ez nem okosság! Ez LOPÁS! Ami pedig bűncselekmény! A lopás miatt utálják a politikusokat, a lopás ellen lázad, akinek VAN ESZE!!
2017. jan. 26. 17:15
8/30 anonim válasza:
A wc papírt nálunk is rendre ellopják. Nem vagyunk sokan 14en voltunk a melóhelyen, ki volt rakva vagy 10 tekercs wc papír, műszak végére elfogyott az összes, mondom jól fogy .. :D
2017. jan. 26. 17:28
9/30 anonim válasza:
És íme az élő példa. Nemhogy nem érzi, mennyire gáz wc-papírt lopni a munkahelyről, még külön büszke is rá, mert az okos dolog. Väzze..
2017. jan. 26. 18:34
10/30 anonim válasza:
Undorító dolog tényleg. A multiknál dolgozó minimálbéresektől, hogy megeszik a túrorudit, wc papírt haza viszik,még a végén becsődölnek szegények, akik minket lopnak meg támogatni kell. Nem támogatom a lopást, de ezt én nem tartom annak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!