Ez nekem magas szintű. Maximum 5 év tapasztalat mint kritérium álláshirdetésnél?
Csak szerintem vicces az hogy "egészséges" alázat.
Komolyan mondom olyan komikus az egész.
És ezt már bele is írják?
Tiszta komoly ez a profession.hu.
Jaja!
Amúgy nem a profession találta ezt a dumát ki,mert a cég honlapján is fent van hirdetés és tök ugyanez a szöveg.
Biztos!
Ha azt írnák, hogy "sz*rháziakat" keresünk, akkor is 1000-en jelentkeznének. Sajnos ilyen lett a világ. Vannak akik bármit megtehetnek.
Jó, köszönöm a válaszokat.
Ehhez kapcsolódó kérdés:
Junior embert keresnek.
Mi van azzal, aki pl megszerez egy OKJ-t elkezd dolgozni. És mondjuk 40 évesen szerez diplomát, és kezd ahhoz kapcsolódó tapasztalatot szerezni.
Na az ebben az esetben teljesen ki van zárva???
Hú de fennakadtál ezen.
Akkor jelentkezni kell, már amennyiben 40 évesen még egészségesen alázatos maradtál :D
És akkor majd legfeljebb nem történik semmi. Nem kapsz semmilyen visszajelzést.
A hirdetés amit linkeltél nekem azt sugározza, hogy olyan ember kell, aki penge, de legyen elég hülye is egyben, hogy az élete minden percét a munkának szentelje, magánélete ne nagyon legyen, max a főnökkel alázatoskodni.. Gyereke pláne ne legyen, mert akkor ugye nem tud éjt nappallá téve dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!