Ez nekem magas szintű. Maximum 5 év tapasztalat mint kritérium álláshirdetésnél?
Figyelt kérdés
Ez mi lehet de most komolyan? Ilyen álláshirdetés: min 2év tapasztalat plusz diploma, de a tapasztalat max 5 év lehet? Egyre gyorsabb a hülyeségvonat? Ökörködés plusz?2017. jan. 19. 13:46
1/33 anonim válasza:
Multiknál is van "besorolás", aki tapasztaltabb, többet kér/kap. Vagy nem akarnak nagyon öreg kollégát, ki tudja.
2/33 A kérdező kommentje:
Komolyan mondom eddig is ökörködésnek gondoltam ezt a profession.hu és társait (sokan így vélekednek) de még erre egy lapáttal rátesznek hiszen már 2017 van.
2017. jan. 19. 13:56
3/33 A kérdező kommentje:
Eddig úgy volt hogy min. 1, 3-5 vagy 7-8 év tapasztalat vagy olyannal találkoztam hogy min. 15-20 év tapasztalat ebből min. 5 vezetői stb.
2017. jan. 19. 13:58
4/33 anonim válasza:
Szerintem sokszor csak úgy bejelölnek valamit. Van hogy tapasztalat nélkül is felvesznek. Érdekesek ezek az oldalak. Én is követem őket
5/33 A kérdező kommentje:
4-es:
De most komolyan, szóval köszi hogy írtál, de ez most már kezd olyan "szürreális" lenni.
Körülbelül ehhez ennyit lehet hozzáfűzni, szerintem ők sem tudják pontosan mit szeretnének, ennyi. Van cégnek pénze, de a többi homály szerintem.
2017. jan. 19. 14:15
7/33 A kérdező kommentje:
Tehát aki elvégezte az egyetemet aztán max 4-5 évet dolgozott, tehát aki nem teljesen pályakezdő, de fiatal?
2017. jan. 19. 15:11
8/33 anonim válasza:
Ha 23 évesen elvégzed az egyetemet, ahhoz hozzáadva 5 év tapasztalat: akkor még 28 éves vagy. Ha kicsit csúsztál a sulival, akkor 30. Tehát semmiképp se 40-50 éveseket keresnek.
9/33 A kérdező kommentje:
Na szóval ők inkább egy 28-30-32 évest keresnek, és nekik nem jó egy 43-44 éves? Vagy 45-50 éves?
Most én pl. fiatal vagyok csak kérdem.
2017. jan. 19. 15:24
10/33 A kérdező kommentje:
Mondjuk ennek mi értelme van?
30 éves és 40 éves között mi a különbség?
Mondok valamit, van egy álláshirdetés: elvárás: diploma vagy OKJ, min 3 év tapasztalat, azt csá.
Most ennek mi értelme van? Valaki mondjuk 32 éves. Az jó, következő: 36 éves, az már nem jó. Értelme?
2017. jan. 19. 15:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!