Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ki volt a leggyökerebb kollégt...

Ki volt a leggyökerebb kollégtok és mit csinált?

Figyelt kérdés
2017. jan. 11. 12:53
 1/9 anonim ***** válasza:
28%
Gyökérkedett.
2017. jan. 11. 12:57
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy sügér roma gyerek (kb 26-27 éves), fogdosta a többi kollégát (szintén férfiakat), elővette a f....t és mutogatta, pofázott, arcoskodott, kötekedett. Fémipari multicégnél volt, termelésben. Szerintem senki nem adott volna 20 forintot az életéért. Hogy miért nem rúgták ki? Kb. ennyire kellett a munkaerő, onnan azért senkit nem tettek ki, mert gyökér volt és magatartászavarai voltak.
2017. jan. 11. 13:01
 3/9 anonim ***** válasza:
59%

Csávó annyira kanos volt a strandon nyáron, hogy már nem bírta és kicsapta, de kegyetlenül.

Persze észrevették, majdnem meglincselték, aztán most 2 évig ráér ezen agyalni,ott ahol van, dolgoznia nem kell.

2017. jan. 11. 13:06
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy ffi kolléga. Mikor hárman kellett írjunk valami 16 oldalas adatokkal teli jelentést, nem számolt velünk. Hazament, kivett 3 nap szabit. Mi ketten, az ő munkáját külön bogarászva kiszámoltuk két nap alatt. Majd visszajött, és előadta a főnöknek, mit szenvedett ezzel, és mi a dolgozók, mit csesztünk el. Pedig semmit.
2017. jan. 11. 13:08
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Előző helyen jött egy srác, kiderült értelmi fogyatékos, állandóan rajtam lógott, volt hogy lekiabálta a fejem, csak mert nem akartam abban a tempóban menni amiben ő.

Mindig megkérdezte elmegyek-e vele inni, alig tudtam lekoptatni.

Már azon voltam szólok a főnöknek, csináljon vele valamit, vagy kihívom rá a rendőrséget, mielőtt olyan dolgot csinálna velem. De szerencsére vette a lapot, és többet nem jött a közelembe. Majdnem 1 hétig rettegve mentem be melózni.

2017. jan. 11. 13:16
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Egy volt főnök unokatestvére.

Kb. szánalomból volt alkalmazva. Tipikus befásult háziasszony volt (és most nem a háziasszonyokat akartam ezzel bántani). Sokszor úgy jött munkába, mintha a fogát húznák, mintha kb. adomány lenne, hogy ő bejön. Dekoncentrált volt, csomószor hibázott, durva hangulatváltozásai voltak, ha mondtam valamit nem figyelt oda, próbált lekezelni, mintha én lennék a hülye. Ja és nem akart betanítani. Ha meg én hibáztam kb. hetekig hajtogatta.

Az ebéd szörnyű volt, MINDIG bejött az öltözőbe, amikor ebédeltem, és megállt felettem, vagy pakolt mellettem, átnyúlt valamiért. A végén rákérdeztem hangosan, hogy KÉRSZ VAGY MIÉRT ÁLLSZ ITT? erre ő , ja nem semmi. És állt ott tovább.

Aztán kiderült, hogy mentálisan beteg, ez sejthető volt. Elkezdett gyógyszereket szedni. Kb. teljesen máshol járt agyban... És még mindig alkalmazzák, ahogy hallottam.

Szomorú, néha sajnáltam, de aztán mindig beszólt valami undorítót, így a sajnálat is elmúlt.

26/N

2017. jan. 11. 13:17
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Kolléga szinten egy (akkor) anyám korabeli nő volt, ahogy oda kerültem, azt hitte, el akarom venni a munkáját. Monopol helyzetben volt (addig), de nem jelentettem veszélyt rá, kellettünk ketten. Szakmai szinten bombabiztos tudása volt, csak nem haladt a korral, így ő régebbi eszközökhöz nyúlt, én újabbakhoz. Utáltam bejárni, folyton fikázta a munkám, beszélt a hátam mögött, keresztbe tett, tipikus tenyérbemászó sznob p|csa volt. Mígnem megreformálták a helyet és kaptunk egy velem korabeli főnököt, aki viszont tényleg semmihez nem értett és fölösleges volt. De hasznos (nekem), mert innentől őt utálta, és velem jópofizott (volna, de nekem nem volt már hangulatom addigra, sok volt az a 3 év szarozás előtte). Addig fajult a dolog, míg ő magától elment, az "új" főnök meg nem váltotta be a reményeket és elküldték. Így odakerülésem után 5 évvel én maradtam egyedül és monopol helyzetben, de egy év múlva én is felmondtam.
2017. jan. 11. 13:41
 8/9 anonim ***** válasza:

Van egy ha nem is gyökér, de tök sötét kollegám. Csak példaként: az ügyfél jön külföldről, a főnök megkéri, hogy keresse meg mikor ér be a török gép. 2 perc aztán megszólal, ma nincs gép Bagdadból..

Na szóval ma: tárgyalás lett volna ma délután 3-kor. A cég 80%-a nincs bent, mert áramszünetek vannak, felújítás miatt. Lényegében csak a főnök és a sötét kollégám volt bent, hogy ne legyen üres az iroda amíg ott vannak a munkások. A főnök szólt a kollegámnak, hogy maradjon el a tárgyalás, mert nem készültek el időben. Szépen hazament és senkinek nem szólt. Mi birkák meg bementünk..

2017. jan. 12. 22:08
 9/9 anonim ***** válasza:

35 éves "gyakornok" - ilyen "örök diák" típus, aki már a sokadik diplomáját csinálja, de rájött, hogy most már kellene pénz is. Nem igazán volt tisztában vele, hogy hogy megy egy irodai munka, hogyan illene viselkedni. Sztem autista volt, de ez mégsem mentség erre, utána tudott volna olvasni + voltak dolgok, amiket a HR is elmondott neki, és dafke nem úgy csinálta.

Bestof a viselkedéseiből:

- fontos kamerás meetingben fürdőköpenyben, az volt az indok, hogy hát ő most beteg... kiderült amúgy, hogy előtte beszélt a HR-rel, neki ezt elmondta, hogy mi van, hogy van, és a HR-es csaj mondta neki, hogy arra az időre vegyen már fel egy pulóvert, mert ez így nagyon nem illendő, vagy ha annyira rosszul van, akkor ne jelenjen meg a meetingen

- olyan meetingekről, amikre előre visszaigazolta, hogy megjelenik, rendre 10-20-30 perceket késett, indok: "de hát ebédeltem", "meg kellett sétáltatnom a kutyát"

- nem volt hajlandó megérteni, hogy nem feltétlen tud semelyik kolléga sem neki azonnal segíteni valamiben, és hogy ha kér vmiben segítséget, akkor mérlegelni fogják, hogy a feladatok közül melyik a fontosabb... volt ilyen, hogy vmi pitiáner dologban segítséget kért egy senior, a vállalati hierarchiában sokkal magasabban álló kollégától, olyan dologban, ami 1 napot bőven várhatott volna, a kolléga teljesen kulturáltan, udvariasan meg mondta, hogy aznap ez neki nem fér bele... pasas, mint egy óvodás, csapkodott, puffogott, nyünnyögött, vágta a pofákat, teátrálisan sóhajtozott... én ilyen viselkedést a szintemen állókkal sem engedtem volna meg magamnak, nemhogy egy főnöknek

- majdnem minden 2. nőnél bepróbálkozott, vagy kellemetlen sündörgött és bókolgatott... munkán kívül jelölgette a kolléganőket facebookon és olyan személyes kérdéseket tett fel nekik, amiket munkahelyen nem... minden 3. mondata arról szólt, hogy az XY mennyire jól néz ma ki, milyen csinos... meg néha pár kollégát azzal is boldogított, hogy milyen szar, hogy neki nincs nője és nem tud kit bálba vinni szilveszterkor

- kamerás meetingek közben elkezdett telefonálni úgy, hogy nem halkította le magát, és amikor külön szóltak neki, hogy ezt nem kellene, felháborodott, hogy miért nem hagyják dolgozni

- egy irodai buliról 20 perc után elviharzott, hogy ő nem érezte ott jól magát, mert senki nem járult oda hozzá beszélgetni

2024. márc. 28. 17:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!