Első munkahelytől való félelem?
Az első hetek mindig ijesztőek, ez teljesen természetes. Nagyon sok függ a közegtől, hogy hogyan fogadnak be, mennyire barátságosak stb.
Eleinte gyakori a bizonytalanság is, de utána, ahogy telik az idő, egyre profibb leszel, és tudni fogod, mikor mi milyen sorrendben következik, sőt, még azt is, kit milyen hangsúllyal érdemes megszólítani a munkatársak közül stb.
A bölcsődei gondozói munkával kapcsolatban nincs tapasztalatom, de ha szereted a kisgyerekeket, és azért választottad ezt a munkát, mert szereted csinálni, akkor ezen a téren nagy gond szerintem nem lehet. :)
Teljesen normális, hogy félsz, én is féltem az első munkanapomon.
Nem értem, a pelenkázást, etetést elvileg már kellett volna engedniük második évben... Hidd el, hamar bele fogsz jönni, nem olyan nagy ördöngösségek ezek, és ott lesznek a tapasztaltabb kollégák, akiktől tudsz segítséget kérni. Bár sok múlik azon, milyen gondozónő mellé kerülsz, meglátod, hamar bele fogsz rázódni a dolgokba. :)
Utolsó: remélem pont a te gyerekedet fogják hagyni leesni a mászokáról, mert bepiálnak... Gondolkodj már egy kicsit mit írsz ide..
Kérdező: teljesen normális, hogy izgulsz ez miatt. Ajánlom, hogy kérd meg a munkatársaidat, hogy mutassanak meg mindent. Inkább kérdezz, ha rendesek akkor segítenek. Légy aktív, segítőkész, azt biztos értékelni fogják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!