Mit tegyek, ha rettegek, hogy elbukom (új munkahely)?
Elég szar időszakom volt, nemrég ott hagytam egy rossz munkahelyet annak körülményei miatt, de az nem ilyen csip-csup munka volt amúgy is.
Most sikerült végre olyat találnom és bejutnom, amilyet mindig is akartam. De eddig még nem volt ilyen munkám, csak egyszerűbbek, és jövő héttől kezdek élesben, jön a próbaidő, és mondták, hogy meglátják, hogy mennyire fog flottul menni a próbaidőben. Ettől megijedtem.
Ahogy ezt is leírom összeszorul a gyomrom és félek, hogy bármi adódik és nem tudom megoldani, vagy lassú leszek, vagy nem csinálom jól, és akkor mégsem sikerül az álommunka.. Talán mert az elmúlt időszakban sokat szívtam. És ha most ez nem sikerül, akkor én már nem akarok tovább próbálkozni, megelégszek akkor az egyszerűbbekkel, amiket eddig csináltam.
Nagyon rossz ez az érzés, ami itt van a vállamon, nyomasztó. Igazából ez amondat okozta, amit mondtak, de lehet, hogy csak én reagálom túl.
Van valami, amivel le lehetne ezt küzdeni?
Vagy ez majd csak amikor már ott lesz és csinálom, akkor fog elmúlni, ha érzem majd, hogy magabiztosan meg és meg tudom oldani a feladatokat?
Ez igaz, így kell lennie.
Az imént meg megdicsért egy beadott feladat miatt. Ennek most örülök, mert rendesen úrrá lett már rajtam a stressz nagyon durván.. ez nagyon rossz volt.
Valószínűleg csak túlreagáltam azt a mondatot és azért pánikoltam be. De most jobban vagyok kicsit. :)
És köszi a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!