Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » TB-vizsgálat a dolgozó ellen-...

TB-vizsgálat a dolgozó ellen- mit várhatok még egy ilyen munkahelytől? A cég bukta a vizsgálatot mi lesz a következő szemétkedés?

Figyelt kérdés

A cégnél tb vizsgálatot indított a cég ellenem mert merészeltem magam megműttetni (biztos jókedvemben tettem) és merészeltem emiatt kemény 4 hetet távol lenni.

Orvosi papírok voltak de megvádoltak a hátam mögött hogy kamu az egész és csak lógtam és tb vizsgálatot indítottak ellenem.

Benyalta a főnök a témát mert valós dolog volt, és a tb vizsgálat nem állapított meg semmit.

Pofára esett a főnök.

Mi lesz vajon a következő szemétkedése?

2016. okt. 21. 08:40
 1/8 anonim ***** válasza:
55%

Amint hibázol, kirúg.

Mit csináltál, hogy ennyire utál a főnököd? Ok nélkül nem szoktak ilyent csinálni.

2016. okt. 21. 08:44
 2/8 A kérdező kommentje:
Az ok annyi hogy van egy ismerőse a főnöknek akinek olyan végzettsége van ami egyezik az enyémmel és egy ember kell a céghez iylen az meg megvan-én. Hát hamar meg kell találni az indokot az eltávolításomra hogy jöhessen a haverjózsi a helyemre.
2016. okt. 21. 08:46
 3/8 A kérdező kommentje:

Mert azt a főnök is tudja ha az az indok nem 100%-osan állja meg a helyét akkor aznap már vittem is bíróságra az ügyet. Meg is mondtam neki.

Most a kákán is csomót keresünk színjáték folyik.

2016. okt. 21. 08:48
 4/8 anonim ***** válasza:
19%

Gondolom, hogy már néhány kamu-táppénzes történettel megszívattad néhányszor, így ne csodálkozz, hogy ezt már nem hitte el.

Egyébként ehhez bármikor joga van, ilyet még a tb-ellenőrök is megcsinálnak.

És ha te ezt szemétkedésnek veszed: nem szükséges ott dolgoznod, el lehet menni máshova!

2016. okt. 21. 08:48
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Akkor még annyira sem ragaszkodnék ehhez a munkahelyhez. Gyakorlatilag nem személy szerint veled van a baj, hanem az a célja, hogy megüresedjen az a munkakör, ahol most éppen te vagy.

Próbáld meg átkérni magad egy másik munka-területre, akkor talán nem piszkál tovább. Vagy ha ez nem megy, kezdj el keresni magadnak másik munkakört, hiszen ezek szerint nem fog neked békén hagyni: 3 mondvacsinált írásos figyelmeztetés, hogy ezt + azt elbaltáztál, és máris azonnali hatállyal ki vagy rúgva.

2016. okt. 21. 08:52
 6/8 anonim ***** válasza:
Keresgess munkahelyeket, mérd fel a lehetőségeidet. Addig azonban ne lépj amíg nem találtál egy jobbat, vagy nem sikerül nekik eltávolítani.
2016. okt. 21. 09:16
 7/8 A kérdező kommentje:

"Gondolom, hogy már néhány kamu-táppénzes történettel "

Mellé. Egy napot nem hiányoztam még betegség miatt.

2016. okt. 21. 11:11
 8/8 A kérdező kommentje:

"hiszen ezek szerint nem fog neked békén hagyni: 3 mondvacsinált írásos figyelmeztetés, hogy ezt + azt elbaltáztál, és máris azonnali hatállyal ki vagy rúgva.

"

Sietnie kell a szemétnek, mert vezetői megbízatása csak dec 31-ig tart és nem lesz hosszabbítva.Jna-ban új vezető.

Így sürgős neki haverjózsit is betenni a céghez mert már csak kb kettő hónapig teheti meg.

Csak előbb engem ki kell piszkálni uyge és mivel kb május óta folyik ez a játék, így csípkednie kell magát nagyon!

Ha 4 hónap alatt nem sikerült, az utolsó kettőben fog? Hát meglátjuk.

2016. okt. 21. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!