Miért fizeti ki a cég a főnök szabálysértési bírságát? Kocsival szabálytalankodott magánügyben nem munkaidőben-cégnek ehhez mi köze?
ha egy cégvezető munkaidőn kívül saját célja ügyében kocsikázva közlekedési szabálysértést követ el, és kap egy szép csekket-akkor azt a büntit a cég mégis miért fizeti ki neki?
Mi köze a cégnek ahhoz hogy akármely munkatárs (akár a főnök maga) totál privát ügyben és időben belelépett a gázba és lemeszelték a sünök? Büntit kapott oké-fizesse ki szépen. Miért a cég fizeti?
Még ha munkaügyben ment volna, talán. De akkor se. Nem kérte senki hogy lakott területen formula-1et játsszon.
Ha engem is lemeszelnek majd én is mehetek hogy fizessék ki? Pont annyi jogalap lesz rá mint az ő esetében( semmi).
Semmi közöm hozzá csak érdekel. Ha valaki hibázik magánügyben és időben ő dolga. De fizessen is és ne kenje a dolgot. Telik rá neki.
"év végi prémium vagy szabálysértés"
Nem mindegy mert a prémiumra még rá lehet fogni hogy megszolgálta (aztán kérdés így van-e) de a szabálysértés egy olyan tény amin elvileg nincs mit mentegetni.
Gyorsan ment bemérték büntették. Ennyi.
A cégnek ehhez van köze? Fizetik neki?
Az én gyorshajtásomat is fizetik majd? Mert alapja annak is pont annyi lenne.
Ne zaklasd fel magad ezen!
Majd ha te leszel valahol főnök, vagy tulajdonos, akkor majd te hozod a szabályokat.
Addig pedig "szél ellen nem célszerű pisilni!"
"Tanultál volna,"
...
főnök: középisk érettségi. és slussz. diploma nyelvtudás szakma-semmi.
én (és az összes dolgozó a legutolsó ügyfélszolgálatos csitriig) diploma (vagy diplomák) nyelvtudás(ok) fluent angol kieg felsőfokú szakképzések referencia...
Na ennyit erről.
Miért?
Azt hiszed, hogy bárhol a világon nem így működik?
Minden tulajdonos/főnök azokkal az emberekkel veszi körül magát, akikben megbízik (barát, rokon, stb) ha azok értenek ahhoz, amit csinálni kell.
Ne mondd, hogy te nem így tennél!
"ha azok értenek ahhoz, amit csinálni kell. "
Hol élsz te... hány éves vagy? 10?
Hát ez az.... ha értenek hozzá.
És az akkor hogy van hogy X cég X tevékenységi területtel, ahol is a legutolsó dolgozó is ért ahhoz amit csinál (különben fel se vennék) + végzettségük is megvan.
És akkor ott a"vezérkar" na azok semmihez.
A legutolsó csitri kislány is folyékony angol. A főnök? Yes no és ennyi.
Diploma? Mindenkinek. A főnöknek? Na annak épp nem..
Folytassam?
Ért hozzá? A lótúrót ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!