Mit csináljak hogy ha a főnököm lenéz, és csicskának tart? Szerintetek nem tapintatlanság ha ezt kimutatja?
#atlagosvalaszado gondolkodás nem nagyon megy.
Valószínűnek tartom hogy pont egy új ember fogja majd tudni felmérni hogy mi a könnyű munka és mi a nehéz. Meg azt hogy mi számít rendes munkavégzésnek ott és mi nem. A kiskedvencezésből pedig eleve a rosszindulat sugárzik.
Átérzem a helyzeted. Voltam hasonlóban
Vagy letojod vagy váltasz munkahelyet.
én irodában dolgozok és asszisztensként ráadásul egy nagyon aljas főnökasszony mellett/alatt. amiket írsz teljesen átérzem, velem is ezt csinálja a főnököm, teperek dolgozok és ha jót csinálok észre se veszi, ha még többet dolgozok azt se, egyszer hibázok akkor már megnyílik a föld alattam, mert én hibáztam. direkt odaadja azt a munkafeladatot ami nehéz és összetett és utólag tudja mondani, hogy én hibáztam, pedig ő ellenőrzi az én munkámat.. :( erről ennyit.
tanács: vhogy sz-rd le, kell a munka akkor a munkára koncentrál, ne nyalj neki, az ilyen ember azt élvezi ha behódolnak neki, tisztes távolságot meg kell tartani, mert energiavámpírok. ha tudsz vmit tanulj estin mellette és amikor végeztél akkor dobbants egy másik helyre. amíg nem tudsz váltani marad a nyelés-ami nálam 180/105ös vérnyomást csinál..de itt kisvárosban nincs másik munkalehetőség nagyon és sok fele elér a kezük a főnökeimnek. ja szabadidődben próbálj feltöltekezni, család, mozgás állatok, kikapcsolódás bármi amitől jobban leszel ez segít átvészelni a sza-rabb napokat. kitartás!
8-as
Ha tényleg a munka miatt 180 a vérnyomásod akkor sürgősen válts munkahelyet. Egészség többet ér bárminél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!