Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Karácsonyi ünnepség a munkahel...

Karácsonyi ünnepség a munkahelyen munkaidőn kívül jutalom nélkül és dolgozók hozzák a kaját-piát is? Ti ezt elhiszitek hogy ilyen pitiáner cég létezik?

Figyelt kérdés

Karácsonyi ünnepség a cégnél. Hogy erre mi szükség miért kell erőltetni ezt a szánalmas kirakatcirkuszt ezt a megjátszott szart, el nem tudom képzelni.

Az ünnepség

-munkaidőn kívül lesz

- egy fillér jutalom ajándék nem várható, de még 500 ft- se

-és a végső pofáncsapás: kaja pia lesz. Az amit a dolgozók hoznak.

A vezetés elvárj a részvételt és azt hogy a kollegák járuljanak hozzá étellel itallal a rendezvényhez.

Ez azt jelenti kb hogy a cég ad két üveg kólát (és tömény szeszt a vezetőnek magának…) és minden mást a kollegák hoznak….

Ja és kellemes ünnepeket. Egyenek igyanak kedvükre….

Ja és ne feledjék: két ünnep közt nincs ám leállás!! Jönni kell végig!

Ti ezt elhiszitek hogy ilyen pitiáner szar cég létezik?

2016. dec. 17. 09:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
77%

Azért annyira nem véres a helyzet, hogy a felmondás meg kirúgatás témaköre felmerüljön.

Elmész, mert kell (igen, tudom, qrvaannyukat), nem viszel se piát, se kaját. Mondván, te nem szeretnél fogyasztani, csak jöttél, mert kell. Aztán első körben lelépsz, biztos vannak mások is, akik nem boldogok.

2016. dec. 17. 10:23
 12/20 anonim ***** válasza:
21%
Már megint te a kamu kérdéseiddel?
2016. dec. 17. 10:29
 13/20 anonim válasza:
25%

Igen,el kell menni.

A főnökségnek így kinyilvánítjátok a tiszteletet.

A közelebbi kollégákkal megbeszélitek,hogy kb. egy órát maradtok,aztán felszívódtok együttesen.

És a pénzt amit rászántok,azt egy boldog,jó kedvű társaság fogja elszórakozni.

2016. dec. 17. 10:35
 14/20 A kérdező kommentje:

"egy boldog,jó kedvű társaság"

És az hol lenne az a társaság? mert itt boldog jókedvű embert nagyítóval se találsz.

itt csak frusztrált, depis, napi filléres gondokkal küszködő, citromba harapott képű emberek vannak (engem is beleértve)

2016. dec. 17. 12:07
 15/20 anonim ***** válasza:
Nálunk ugyanez van. Annyi a különbség, hogy mi bírjuk egymást, és szívesen ünneplünk együtt, a főnököt meg csak elviseljük valahogy :D
2016. dec. 17. 12:48
 16/20 anonim ***** válasza:

Akkor meg mit nyavalyogsz?

Ha nem tudsz mit csinálni,akkor befizeted azt a 2000 ft-ot és megpróbálod jól érezni magad! Vagy sanyarogtok együtt a többiekel.

Nem értem mit vártál ezzel a kérdéssel.

2016. dec. 17. 18:50
 17/20 A kérdező kommentje:

"Ha nem tudsz mit csinálni,akkor befizeted azt a 2000 ft-"

??? Azt nem én írtam . Legalább olvasd már el ha válaszolsz.

2016. dec. 17. 18:52
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Eh, nálunk is volt ilyen. Én ügyesen megoldottam a dolgot, vittem egy üveg bort a legolcsóbb fajtából (300 forint), ezzel le volt tudva a hozzájárulásom az ünnepléssel és nem vágott haza anyagilag. Bájvigyorogtam a munkatársakkal egy órát kb., aztán meg leléptem valami kamu indokkal. :D
2016. dec. 17. 18:58
 19/20 A kérdező kommentje:

Én meg arra gondoltam hogy elmegyek és mocskosul berúgok (saját piámból persze) és "véletlenül" lehányom a főnököt.

Hát van ez így nem? Egy iylen nagy bulin egy kis pia belefér nem?

Azt nem mondhatják hogy muniadőben piálok mert ugye ez nem munkaidőben van.

Jó ötlet?

2016. dec. 17. 19:32
 20/20 anonim ***** válasza:

Jó ötlet :-)

Egyébként az átkosban kb. az volt más, hogy ünnepekkor jól tudtuk érezni magunkat és nem volt ilyen - bocsánat - szarrágás a cégeknél. Az összes többi ugyanaz ... csak seggnyalás, lihegés, TUDNI most sem kell.

2016. dec. 21. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!