Igazságtalanság az, ha valaki év végére jól teljesít és nem kap könyvjutalmat?
Nem akarom ezt nagy tragédiának vélni, csak rosszul esik.
Azért tettem fel a kérdést, mert kíváncsi lennék, más véleményére is ezzel kapcsolatban, mit gondol ...
Köszönöm.
Az hát. Tavaly elszámolás szerint nekem volt a legtöbb túlórám a cégnél, amit önszántamból vállaltam be... na most fizetést nem igen kaptam érte, jó pár óra nem került elszámolásra.
Év elején azzal fogadtak, hogy nincsenek megelégedve a munkámmal, így nincs fizetésemelés se jutalom.
Én meg megmondtam, hogyha nincsenek megelégedve velem, akkor miért dolgozom még itt, írjuk meg most a felmondásom, összepakolok és nem rontom tovább a levegőt. Nem tették meg.. nap végén jöttek, hogy túlóra, maradok e? Mondom, anyátokat. Másnap már az asztalukon volt a felmondásom.
Köszönöm a válaszokat.
Annyit fűznék hozzá, hogy az egész évi munkám jó volt.
Ez van!
Tudom én, hogyan mennek a dolgok.
Az én helyzetem az, hogy végig jó tanuló voltam egész évben, részt vettem sok mindenben, amiben csak tehettem.
Arról pedig nem is szót említve, hogy a tisztelt társaim nekem köszönhetik javarészt, hogy tudták év végén az anyagot, mivel órán nem figyelnek, nem jegyzetelnek semmit, év végén sírnak és kihez rohannak? Hozzám.
Egész évben a nevemet nem ismerték, teszem hozzá :D Mindegy ... nem is ez a lényeg.
Bezzeg azt elismerik, akinek az apja nagyon közel álló, a lánya pedig semmit nem tud, na, de nem baj, ő a "sztár". :D
Ő neki kiemelkedő teljesítménye van és dicsérik, de felmutatni semmit nem tud!
Na, ez van! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!