Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Igazságtalanság az, ha valaki...

Igazságtalanság az, ha valaki év végére jól teljesít és nem kap könyvjutalmat?

Figyelt kérdés

Nem akarom ezt nagy tragédiának vélni, csak rosszul esik.

Azért tettem fel a kérdést, mert kíváncsi lennék, más véleményére is ezzel kapcsolatban, mit gondol ...

Köszönöm.

2016. jún. 24. 15:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
71%

Az hát. Tavaly elszámolás szerint nekem volt a legtöbb túlórám a cégnél, amit önszántamból vállaltam be... na most fizetést nem igen kaptam érte, jó pár óra nem került elszámolásra.

Év elején azzal fogadtak, hogy nincsenek megelégedve a munkámmal, így nincs fizetésemelés se jutalom.

Én meg megmondtam, hogyha nincsenek megelégedve velem, akkor miért dolgozom még itt, írjuk meg most a felmondásom, összepakolok és nem rontom tovább a levegőt. Nem tették meg.. nap végén jöttek, hogy túlóra, maradok e? Mondom, anyátokat. Másnap már az asztalukon volt a felmondásom.

2016. jún. 24. 15:17
 2/11 Inessential ***** válasza:
Ahhoz egész évben kitűnőnek kéne lenned.
2016. jún. 24. 15:28
 3/11 anonim ***** válasza:
Jutalomkönyvhöz az egész éves munkádat nézik, nem csak az év végit.
2016. jún. 24. 15:29
 4/11 anonim válasza:
79%
Osztály első vagyok, és én se kaptam, de az osztálytársam meg igen. Ilyen az élet, hozzá kell szokni.
2016. jún. 24. 15:30
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Annyit fűznék hozzá, hogy az egész évi munkám jó volt.

Ez van!

2016. jún. 24. 15:32
 6/11 Andizsuzsi ***** válasza:
76%
Az, hogy egy jó képességű gyerek jól tanul nem jutalmazandó, ez a munkája. Jutalom a pluszmunkáért jár. Ha versenyekre jártál, közösségi munkában rendszeresen részt vettél és így sem kaptál, akkor lehet jogos a kesergés. (egyébként az a gyerek, aki a hármasért vért izzad, ugyan olyan dicsérendő, mint a kitűnő).
2016. jún. 24. 15:35
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem.
2016. jún. 24. 15:44
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem úgy megy. Nálunk közösségbeli munkáért is el szokták ismerni az embert. Na én egy mozgalommal az egész városra kiható dolgot változtattam meg ami akár ember életeket is menthet. Jó hogy kaptam később "segítséget" és bunkó módon nem hagytam hogy mikor már sikerem volt akkor az iskola "levegye a vállamról a terhet". Ennek ellenére egyik kis csaj akinek az anyja jóba volt az osztályfőnökkel és a kis csaj egyszer bent maradt gereblyézni neki kiválóan el lett ismerve a közösségért való fáradozása. Én inkább kussoljak. Nem zavar, meg mikor kaptam jutalomkönyvet akkor se éreztem túl különlegesnek magam tőle. Csak leírom hogy ez így megy.
2016. jún. 24. 15:47
 9/11 A kérdező kommentje:

Tudom én, hogyan mennek a dolgok.

Az én helyzetem az, hogy végig jó tanuló voltam egész évben, részt vettem sok mindenben, amiben csak tehettem.

Arról pedig nem is szót említve, hogy a tisztelt társaim nekem köszönhetik javarészt, hogy tudták év végén az anyagot, mivel órán nem figyelnek, nem jegyzetelnek semmit, év végén sírnak és kihez rohannak? Hozzám.

Egész évben a nevemet nem ismerték, teszem hozzá :D Mindegy ... nem is ez a lényeg.

Bezzeg azt elismerik, akinek az apja nagyon közel álló, a lánya pedig semmit nem tud, na, de nem baj, ő a "sztár". :D

Ő neki kiemelkedő teljesítménye van és dicsérik, de felmutatni semmit nem tud!

Na, ez van! :D

2016. jún. 24. 19:28
 10/11 anonim ***** válasza:
én is mindig osztályelső voltam és sose kaptam, gondolom ofőm nem adta le a nevem évvégén... de nem érdekel... rosszul esett, de mindig az volt bennem, hogy magamnak tanul és ha akarok könyvet, megveszem magamnak, ami tetszik.
2016. jún. 24. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!