Miért van az hogy társat keresni lehet itt, de ha mondjuk játékban szeretnénk új szomszédot, akkor már kidobással fenyegetnek és törlik a kérdést?
Figyelt kérdés
2014. febr. 26. 15:08
1/4 anonim válasza:
Ezek a Gyik szabályai. Aki nem fogadja el, keres másik oldalt. Szerintem egyszerű. A sok ismerkedős kérdés miatt hozták létre pár hónapja az Ismerkedés témakört.
2/4 anonim válasza:
A játékra való felhívás egyfajta reklám annak a terméknek, amit a felhasználói képviselnek. Ismerkedni sem lehet akárhogy mert pl erotikus tartalmú felhívásnak nem itt a helye, arra ott a szuperinfó. De barátkozásnál semmilyen szabályba ütközés nincsen én szerintem.
21F
3/4 anonim válasza:
Sajnos kicsit merev a szabályrendszer. Bezzeg azt nem bírálják mit kérdezel, ha azt, hogy minden ember hülye? Vagy miért Zöld az ég? Simán kiírnák :-)
4/4 anonim válasza:
A moderátorok döntései néha eléggé önkényesek. Van, hogy ugyanazt a kérdést egyszer törlik, másszor meg simán bent hagyják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!