Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Karácsonyi ünnepség a munkahel...

Karácsonyi ünnepség a munkahelyen munkaidőn kívül jutalom nélkül és dolgozók hozzák a kaját-piát is? Ti ezt elhiszitek hogy ilyen pitiáner cég létezik?

Figyelt kérdés

Karácsonyi ünnepség a cégnél. Hogy erre mi szükség miért kell erőltetni ezt a szánalmas kirakatcirkuszt ezt a megjátszott szart, el nem tudom képzelni.

Az ünnepség

-munkaidőn kívül lesz

- egy fillér jutalom ajándék nem várható, de még 500 ft- se

-és a végső pofáncsapás: kaja pia lesz. Az amit a dolgozók hoznak.

A vezetés elvárj a részvételt és azt hogy a kollegák járuljanak hozzá étellel itallal a rendezvényhez.

Ez azt jelenti kb hogy a cég ad két üveg kólát (és tömény szeszt a vezetőnek magának…) és minden mást a kollegák hoznak….

Ja és kellemes ünnepeket. Egyenek igyanak kedvükre….

Ja és ne feledjék: két ünnep közt nincs ám leállás!! Jönni kell végig!

Ti ezt elhiszitek hogy ilyen pitiáner szar cég létezik?

2016. dec. 17. 09:43
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Nálunk 2 féle ünneplés van. Az egyik ami cég szintű azt munkahely vagy Valamilyen támogató állja és ott ingyen van minden + zenekar is van. A másik ami csak a mi Kis csoportunk rendez, ott is volt már hogy egy támogató adott rá pénzt, de most pl mi dobtuk össze a kaját és az innivalót.

Nalunk is folyamatos munkarend van(kórház)

2016. dec. 17. 09:54
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen! Én iskolában dolgozom, és ott is ez van... jelezzük, ha mennénk, és adjunk be pénzt. Szerinted jelezte valaki, hogy menne? Nálunk, ha menni akarsz, akkor 2000 ft-ot kell vinni. A saját pénzünkből akarnak megvendégelni.
2016. dec. 17. 09:55
 3/20 A kérdező kommentje:

Na de akkor az egy marha egyszerű és jó szitu.

jelezd ha mennél = nem jelzed = nem mész = téma lezárva.

De nálunk KÖTELEZŐ menni (munkaidőn kívül van...) és még a kajádat is viheted ha akarsz valamit enni.

2016. dec. 17. 09:58
 4/20 A kérdező kommentje:

"Nalunk is folyamatos munkarend van"

Nálunk nincs folyamatos munkarend de akkor is menni kell szabira senkit se engednek mág akkor se ha van oyan akinek még 10 nap szabija benn van de egy napra el nem mehet...

2016. dec. 17. 09:59
 5/20 anonim ***** válasza:
64%
Fegyvert fognak a fejedhez, hogy ott dolgozz? Akkor?
2016. dec. 17. 09:59
 6/20 A kérdező kommentje:

"Fegyvert fognak a fejedhez, hogy ott dolgozz? Akkor?"

Marha bölcs vagy. Végül is fegybert fognak a fejemhez, csak ezt a fegyvert nem acélból készítették hanem úgy hívják hogy MEGÉLHETÉSI KÉNYSZER.

Igen, fegyver van a fejemhez fogva.

Ebből a melóból élek semmit se tehetek ami kirúgással járhat.

Mindent le kell nyelni mindent el kell tűrni mert ha kirúgnak: na akkor elsül a fegyver.

2016. dec. 17. 10:01
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Azt kérdezted, elhisszük-e, hogy van ilyen piti hely. Elhiszem, ezért írtam le az én esetem, azt nem írtam, hogy pontosan ugyanaz a helyzetem. Hajmeresztő dolgokat engednek meg maguknak, és ez általános jelenség. Ezen kívül nem tudom, mit vársz, mit mondjunk még...

Sajnáljuk. Örülj neki, hogy nem a véradást írták elő, mint egy haverom munkahelyén, az egészségeseknek.

Én is számtalan munkahelyi hülyeséget ülők végig úgy, hogy nem számolhatom el munkaidőnek, túlórának végképp nem.

2016. dec. 17. 10:02
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Ezt azért csinálják,mert tudják hogy megtehetik veletek!

A helyedben BIZTOS hogy nem mennék el!!!!

Ha szabim lenne kivenném ha nem akarják oda adni akkor se mennék be dolgozni,ha valami nem tetszik meg munkaügyi biróság

2016. dec. 17. 10:03
 9/20 A kérdező kommentje:

" ha nem akarják oda adni akkor se mennék be dolgozni,"

Ha ezt megtennéd akkor valóban a bíróság lenne a vége csak nem fel hanem alperesként lennél ott.

Ennyi. Ha te önhatalmúlag nem mész be dolgozni azonnal kirúgnak és aztámn rohanhatsz a bíróságra de mivel magad nem mentél be engedély nélkül így senkit se érdekel majd hogy mennyi szabid volt még benn-helyből buktad az ügyet.

2016. dec. 17. 10:05
 10/20 A kérdező kommentje:
Szóval röviden kirúgatni magad könnyű innen 5 perc alatt megy, meg lehet rohangálni az atyaúristenhez is: aztán addig miből élsz?
2016. dec. 17. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!