Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Más is úgy érzi hogy minden...

Más is úgy érzi hogy minden munkahely idővel egyre szarabb?

Figyelt kérdés
Ha munkahelyet váltok akkor is azt érzem pár hónap után hogy az előző még elviselhetőbb volt, ha meg egy helyen vagyok sokáig akkor is évről-évre egyre több stresszt rosszabb munkakörülményeket, nehezebben elviselhető kollégákat látok magam körül. Vagy ez csak az öregedésem miatt lehet?
2016. dec. 16. 18:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Ezt én is észre vettem, velem is az történik egyébként hogy vagy én adom be a felmondásom, vagy velem közlik hogy másnap nem kell menni.

Nem feltétlen veled van a probléma, (vagy akár velem se), én mással is beszélgettem erről, több emberrel.

Valami mindig történik.

2016. dec. 16. 18:22
 2/12 anonim ***** válasza:
91%
Alapvető emberi tulajdonság, hogy folyton úgy érezzük, hogy minden egyre rosszabb, és a "régi szép idők" után merengünk. A dolog csalóka. Bár vannak jobb és rosszabb időszakaink, inkább az emlékek eltárolásában kell keresni a magyarázatot. A jóra jobban és részletesebben emlékszünk, mint a rosszra. Az aktuális eseményeket pedig teljes részletességükben, valós időben éljük át.
2016. dec. 16. 18:24
 3/12 A kérdező kommentje:
Van igazság a 2-es mondandójában, de én tudom hogy régebben nem akadtam (akasztottak) ki olyan sűrűn mint manapság és nem akartam elhagyni sem a cégeket olyat hamar.
2016. dec. 16. 18:49
 4/12 anonim ***** válasza:

Én sosem éreztem rosszul magam a munkahelyemen.

Annyira ezt szeretném csinálni a mai napig, hogy egyszerűen ha nem tehetném.. Beleroskadnék.

A munkatársaimmal barátságos viszonyban vagyunk, ők tisztelnek engem, én is őket.

Persze valamilyen szinten az is közrejátszik, hogy tudom, nem egy százast viszek haza hó végén, a hátulütője a dolognak, hogy egész évben szünet nélkül dolgoznom kell, kivéve télen, mert az teljes szünet.

Sajnálom, hogy így érzed, és vagy a munkatársaid rontják el a kedved, vagy elveszted a szenvedélyed. Már ha van. Nekem szerencsére igen.

2016. dec. 16. 18:59
 5/12 anonim ***** válasza:

hát, ha olyan munkád van, amit utálsz, akkor ne csodálkozz, hogy minden munkahelyet utálni fogsz emiatt.

én imádom a szakmám és a munkahelyemet is.

https://www.youtube.com/watch?v=VqZt-AmcVUc

2016. dec. 16. 19:02
 6/12 anonim ***** válasza:

Süllyed a világ. Hamarosan szinte mindenki szakmunkás lesz Magyarországon. Reménykedjünk, hogy nem.

Szerintem te nem szereted azt csinálni, amit dolgozol. De nem csak te érzed így.

2016. dec. 16. 20:31
 7/12 anonim ***** válasza:

"Hamarosan szinte mindenki szakmunkás lesz Magyarországon"

Magyarországon sajnos el lettek tolva a dolgok, ez az ország későn kapcsolt a globalizáció idejében.

Lehet mérnök diplomát csinálni, de minek. Orvos oklevéllel meg lehet menni külföldre.

2016. dec. 16. 21:11
 8/12 anonim ***** válasza:

Nem, inkább bele se kezdek, hogy az idei munkahelyváltásomból hogyan lett több is az évben...

Röviden szarabbnál szarabb helyre kerültem, ha tudom min megyek keresztül, biztos ültem volna még pár hónapot a seggemen.

Most érzem először, hogy első munkahelyem után jó helyen vagyok, közvetlen kollégáim/főnököm is normálisnak tűnik, de persze még az elején vagyok, szóval nem akarom elkiabálni, mert szívtam már meg tényleg, bőven. ( bár ennyi idő alatt a szar helyeken ez már kiderült)

Egy idő után én is elkedztem már magamban feltenni a krédést: nem lehet, hogy a 3. hely is szar... Most komolyan bennem van a hiba? Ilyen nincs.

Ha valaki ránéz a TB kiskönyvemre, vagy bevallom a HR-esnek a kis kitérőimet, tuti nem vesznek fel.

Mondom ezt úgy, hogy ahonnan eljöttem,a z egyik legjobb voltam.

Én azt megtanultam, hogy te érzed, mert te vagy benne az adott helyzetben. Külső szemlélő simán rám mondja, hogy velem van a baj, de aki jól ismert, ők ezt tudták, hoyg nem így van, pedig már magamban is elkezdtem kételkedni ez idő alatt..

Jól tettem, hogy nem alkudtam meg, mert ha itt a dolgok így maradnak, akkor bizony nagyot nyertem. (persze még mindig lehet a kezdeti varázs, majd pár hónap és kiderül). Már én sem mertem/merek hinni.

2016. dec. 16. 23:46
 9/12 anonim ***** válasza:
Mo.-n ez egy standard jelenség...
2016. dec. 17. 05:59
 10/12 anonim ***** válasza:

Kérdező, miért érzed így? Mit értesz romló munkakörülmények miatt?

A nehezebben elviselhető kollégákban egyet értek veled. Az okát nem tudom, hogy miért hülyül meg mindenki, van egy határ, amint túl már nem lehet ezt a jelenséget a frontra fogni, vagy éppen a rossz családi körülményekre. Sokszor úgy érzem, mintha lennének fizetett emberek, akik szándékosan rontják a munkakörülményeket, szándékosan szemetek a másikkal, szándékosan idegbeteg a főnök a semmiért, csak hogy lehúzza a színvonalat. Nem is értem. A főnök is ember, tudja milyen szar ami csinál, mégis csinálja. A munkatársak is emberek, tudják, hogy nem jók a munkakörülmények, mégis cseszegetik az embert. Kérdés, hogy miért? Mi az oka? Miért csak gonoszkodva tudják jól érezni magukat? És van, amikor így egy egy napra teljesen meghülyülnek, nem tudom hogy miért, de tényleg embertelen, hogy néha tudnak viselkedni (ez főleg rosszabb helyeken szokott lenni, de akkor is). Hogy mi hozza ezt ki belőlük, az örök rejtély. Persze ilyenkor a másik kollégára fogják, aki mondjuk tök rendesen csak a munkáját végzi. De nem, őnekik az b**ssza az agyukat, ha valaki tisztességesen dolgozik, de a tisztességes embernek ne b*ssza az agyát, az ő szemétkedésük... Nekik szabad szemétnek lenni, gonosznak lenni, kegyetlennek lenni, mások még jók sem lehetnek. Hát dögöljenek meg! Az ilyen szemetek, akik tönkreteszik másik életét nem valók munkahelyre, de még az életet sem érdemlik meg.

2016. dec. 17. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!