Érettségivel mennyi esélyem van reálisan nézve egy irodai munkára?
Figyelt kérdés
2016. dec. 15. 20:34
2/14 anonim válasza:
Egyik barátom nemrégen helyezkedett el az önkormányzatnál,mint a kerületen belül valami közös képviseletek ügyintézője.
Bement azt sem tudta mit kell csinálni,vagy mire jelentkezett,mutatta az érettségit,felvették,gyorsan belejött,azóta is ott van.
Irodában pötyög szigorúan 8 órát egy perccel sem többet,heti egyszer megy ki a házakhoz,pénteken csak 1ig kell lenni,hétvége szabad.
3/14 anonim válasza:
#2: 99,9% hogy protekciós volt.
4/14 anonim válasza:
Ha nő vagy, akkor sok. Érettségizett nőket szeretnek ilyen pozíciókba tenni. Férfiként kicsi az esély, akkor inkább az iparban szeretnek elhelyezni. Ha nem is szalagon, de pl. minőségellenőrként, vagy ilyesmi.
5/14 anonim válasza:
utcáról ment be,nem volt protekció.
6/14 anonim válasza:
ha jól bánsz az office alkalmazásokkal, tehát értesz a számítógéphez, esetleg tudsz egy idegennyelven is beszélni, és megfelelsz a követelményeknek, pl. monotonitás tűrés, precizítás , akkor simán van esélyed rá :)
7/14 anonim válasza:
"pl. monotonitás tűrés, precizítás"
Szalagmunkán is ugyan ezek a követelmények.
8/14 anonim válasza:
Kicsit több kell, mint egy érettségi. Valami releváns szakma, pl. informatika.
9/14 anonim válasza:
Van rá esély. Nekem is érettségim van, két nyelvvizsgám, jó referenciáim és 170 nettót keresek. Ja és nincs ismerősöm.
10/14 anonim válasza:
Ahol én dolgozom (dolgoztam, most gyed-en vagyok), ott a nem szakdolgozók közül a többségnek csak érettségije van. Állami cég. A munkaügyesnek és a gazdaságisnak van külön végzettsége, a többiek ügyintézők, és elég az érettségi, én is úgy kezdtem (fél évem volt vissza a diplomáig). Senki nem protekcióval került oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!