Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha a munkahelyen nincs semmi...

Ha a munkahelyen nincs semmi elvégeznivalótok 1-2 óráig, olyankor mit csináltok?

Figyelt kérdés

Irodai munkáról van szó. Ne értsetek félre, nem munkakerülő vagyok, csak gyorsan végzem el a munkám, úgy, hogy még önellenőrzést is tartok.

Nyilvánosan nem "unatkozhatok" a főnök előtt, lassabban végezni meg nem tudom a munkám.

A kérdés adott.

Köszi :)

19L

2016. nov. 11. 15:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Nehogy azt hidd, hogy a munkatársaid nem fogják észrevenni, ha könyvet olvasol, ahelyett, hogy dolgoznál. Minden munkahelyen vannak olyan kollégák, akik mást sem csinálnak, csak azt figyelik, mit csinál a másik: hányszor megy ki vécére vagy kávét főzni, hány percig nem ül a helyén, miket nyit meg a számítógépén, stb. Rögtön fel fog nekik tűnni, ha csak ülsz a gép előtt, de nem gépelsz, nem használod az egeret, csak meredten olvasol valamit órákig. Aztán meg elindul a pletyka, hogy meló helyett te csak olvasgatsz, ami a főnök fülébe is vissza fog jutni.
2016. nov. 13. 11:20
 12/19 anonim ***** válasza:

"Nehogy azt hidd, hogy a munkatársaid nem fogják észrevenni, ha könyvet olvasol, ahelyett, hogy dolgoznál. "

De azt se higgye, hogy nem tudják pontosan, hogy nincs annyi munkája, hogy kitöltse az idejét. Nagyon sok ember így van ezzel.

2016. nov. 13. 11:52
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Takarits, törölj port meg rakj rendet magad körül,szelektálj,diszitsd ki magad körül,faragd meg a ceruzákat, szelektáld a cuccaidat,ami nem kell dobd ki stb.
2016. nov. 13. 12:15
 14/19 A kérdező kommentje:

Kedves 13-as!

Szinte minden nap törölgetem magam körül is a dolgokat, rendezgetem az asztalom, pakolom a nyomtatós cuccokat stb.

2016. nov. 13. 15:54
 15/19 anonim ***** válasza:
Évekkel ezelőtt kölcsönzött munkaerőként vettek fel év vége felé egy céghez, 2 hónapig csináltuk gőzerővel a munkát, aztán egyszer csak bejött valaki, és közölte, hogy x embert most el fognak küldeni, és sajnálják, de nem tudnak több munkát adni. Sok embert tettek akkor lapátra.
2016. nov. 13. 18:28
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Èn is próbáltam lassabban csinálni, de nem megy. Sokszor körbekèrdezek a kollègáim között. De így sincs sokszor. Így marad a net, az idegennyelvű olvasmányok ès a bevásárló lista összeírása.

Sokszor a net is untat.

2016. nov. 13. 21:20
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Netezni szoktam vagy kindle-t olvasni. Cég méretétől is függ egyébként, hogy mennyire veszi ezt bárki rossz néven. Én kis cégnél dolgozom, minden munkakörre egy ember van, így nemigen vagyunk kompetensek abban, hogy egymásnak segítsünk. Azaz hiába van egyikünknek uborkaszezonja, nem fog tudni segíteni annak, aki épp tele van munkával. Így aztán nem is foglalkozik senki azzal, ha a másik netezéssel tölti ki az üres órákat. Mégsem várhatja, hogy a falat bámulja!
2016. nov. 13. 23:42
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Én nyelvet tanulok, kollégák fusizni szoktak, behozott melót csinálják, bütykölik a saját, illetve másik céges dolgozó vagy haver dolgait. Részlegünk jelmondata: A fusi az első, a cég a második! És ezt most 100% komolyan mondtam.
2016. nov. 14. 21:38
 19/19 anonim ***** válasza:
Nekem már qrvára kivan a faxom. Direkt azért járok 7-re, hogy akkor talán lesz egy kis magánszférám, erre b+ nem ugyanekekorra jár még egy valaki, aki pont mögöttem ül srégen, és rálát a monitoromra?! Ezért nekem mindig úgy kell tennem, mint aki dolgozik...
2019. márc. 5. 07:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!