Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Munkahelyen kívül máshonnan...

Munkahelyen kívül máshonnan pénzt szerezni?

Figyelt kérdés
2016. okt. 29. 15:48
 1/7 anonim ***** válasza:
59%
Szerencsejáték, kéregetés-koldulás, kölcsön, hitel, (uzsora, lopás, rablás). Ezekből még mindig a legjobb megdolgozni érte.
2016. okt. 29. 15:52
 2/7 anonim ***** válasza:
80%
alkalmazotti másodállás, saját vállalkozás, megunt cuccok eladása
2016. okt. 29. 15:53
 3/7 anonim ***** válasza:
61%
Seftelés valamivel(pl fegyverek, drog, emberi szervek... stb.).
2016. okt. 29. 15:55
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
vérplazma adás
2016. okt. 29. 16:02
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
P. nyáron el lehet menni fűvet nyírni, gyerekekre felügyelni, idősgondozást csinálni, takarítás, ha tud vki nyelveket akkor nyelvtanítás, bármi amihez ért azt tanítani. Ha van valakinek kertje akkor termeszteni valamit és azt eladni a piacon, vannak akik sütnek sós dolgokat és azt árulják. Legyél kreatív, mihez értesz? és csináld azt.
2016. okt. 29. 16:14
 6/7 anonim ***** válasza:
59%
Add el a tested.
2016. okt. 29. 16:21
 7/7 anonim ***** válasza:
45%

Hát én pl. 20%-os tulajdonrésszel vagyok benne egy italboltban, amiből származik némi jövedelmem.

Szerencsejátékba is belemegyek néha, de nem ilyen függő idióta vagyok, hanem ésszel csinálom.

Ezenkívül középiskolásokat korrepetálok matekból és kémiából.

Nyáron néha elvállalok kertészeti munkákat(fűnyírás stb.)

Most pedig egy komolyabb saját vállalkozást tervezek beindítani egy barátommal közösen alapítanánk egy céget.

Közben csinálom az egyetemi MSc-t is, ahol egész jó átlagaim vannak, amire tanulmányi ösztöndíjat kapok.

Szóval egész sok bevételi forrásom van és mind teljesen legális.

Több lábon kell állni.

Amúgy a családunknak nagy vagyona van és a szüleim jól keresnek, ők is adnak szívesen, de tőlük nem akarok kérni, mert jobb szeretem magam megkeresni a pénzt.

2016. okt. 29. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!