Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » "Majd hívjuk/értesítjük/Minden...

"Majd hívjuk/értesítjük/Mindenképp visszajelzünk. " formulákat mennyire lehet komolyan venni állásinterjú után?

Figyelt kérdés
Sokszor úgy érzem, ez csak egy bevett formula és inkább hasonlít ahhoz, mikor egy randin a partner így köszön el, hogy "majd hívlak", de természetesen esze ágában sincs jelentkezni.
2016. okt. 24. 14:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy ez cégfüggő, de a nagy általánosság az, hogy nem jeleznek vissza sajnos....

Szóval légy szkeptikus...

2016. okt. 24. 14:48
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
99% csak azt hívja, aki továbbjutott, a maradék 1% ír egy kör e-mailt, hogy nem rád esett a választás.
2016. okt. 24. 14:53
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Eddigi életembem csupán egy cég közölte, hogy nem én kellettem, a töbi csak kkpe hívott, ha rám esett a választás. Szóval én nem veszem komolyan.
2016. okt. 24. 15:50
 4/7 anonim ***** válasza:
A többi csak akkorhívzak. Bocsi, android bill suck.
2016. okt. 24. 15:51
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Volt, hogy 1 héten belüli vissza hívást ígértek. Letelt a hét, nem hívtak, ezért én hívtam fel őket. Kiderült, hogy enyém az állás, csak el felejtettek szólni.
2016. okt. 24. 18:11
 6/7 Kónya Ágnes válasza:
37%

Sajnos sok esetben azért nem hívnak vissza a toborzók, HR menedzserek, mert nagyon leterheltek. De ugye ez az álláskeresőnek nem igazán jó, mert addig nem tudja lezárni ezt a tevékenységet és nem tudja, hogy mi az, ami miatt kiesett a versenyből.

Ezért nagyon fontos, hogy ha nem hívnak a megígért időpontig, akkor a kezedbe vedd az irányítást és te érdeklődj. De ne várj vele heteket. Ha azt igérték, hogy jövő hét keddig felhívnak és mégsem, akkor szerdán csörögj rájuk.

Sok esetben, ha elutasító választ is kapsz, megkérdezheted, hogy mi az, amire érdemes odafigyelned, hogy a következő interjú jobban menjen. Szívesen segítenek a toborzók. Ez neked is segítség és nem kell azon bosszankodnod, hogy nem tudod, mi a helyzet ezzel az állással.

Üdvözlettel:

Kónya Ágnes

Karrier Enteriőr

2016. okt. 27. 17:15
 7/7 A kérdező kommentje:
Nincs annyi pénzem telefonálgatni, hogy minden helyet visszahívjak. Szerencsés, akinek csak elfelejtettek szólni, de nekem az a tapasztalatom, hogy ez nem jellemző.
2016. okt. 27. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!