Miert nem tudjak viszafolytani a nok a munkahelyukon a havi problemakkal jaro hisztit?
"Es legvegul, kerlek hagy a helyesirasomat, nem errol van szo. Ami azt illeti orulj,hogy Erdelyi Magyarkent, csak ennyi hibat ejtek."
Azért, mert Romániában született és ott élő, magyar anyanyelvű ember vagy, még nem kapsz felmentést a helyesírás alól, ami nem 1-2- hibával tarkított, hanem penetránsan rossz.
Eszem ágában sincs "örülni" neki, és te sem lehetsz rá büszke. Számos nem magyar anyanyelvű sokkal kevesebb hibát vét, mint te, romániai magyar.
Nekem nem szokott semmi bajom lenni, én ezt azzal magyarázom, hogy nagyon korán kezdtem menstruálni, és nem tudtam, hogy akkor ilyen hülyeséget történnek, hogy csokit akarok meg ideges vagyok.
Az tény, hogy ideges vagyok, de nem a hormonok miatt, hanem mert vér folyik a vaginámból. Akkor is ideges lennék, ha megállás nélkül folyna az orrom, nyálam, fülem, akármim. Felállok, nevetek, köhögök, tüsszentek, és érzem a löket vért, és rögtön arra gondolok, hogy most szanaszét áztam. Utálok elmenni itthonról, mert nem tudom csekkolni magam, és utálok idegen helyen betétet cserélni.
Jobb lenne, ha havonta egy héten nem mennének be dolgozni, és neked kéne azt pótolni?
mert nők b@z.d meg !
erre egyszerűbbet sajnos neked nem tudok válaszolni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!