Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit teszel ha unod a munkádat?

Mit teszel ha unod a munkádat?

Figyelt kérdés

Beletörődsz vagy keresel mást?

Tegyük fel a kapott fizetéssel meg vagy elégedve. Csak unalmasnak tarod a feladatot.

Esetleg próbálkozol valamilyen módon jobb feladatokat kapni ugyanazon a helyen?

2016. okt. 20. 19:49
 1/8 anonim ***** válasza:

Mit dolgozol? Miért unod? A legtöbb munka úgymond unalmas.

Ami nem az meg inkább stresszes.

2016. okt. 20. 19:51
 2/8 anonim ***** válasza:
voltam olyan szituációban, hogy fizetés jó volt, viszont sz..r volt a munka, és igen, váltottam és most nagyon boldog vagyok, élvezem a munkámat, még ha kevesebbet is kapok. a munkahelyi légkör pedig maga a tökéletesség. :)
2016. okt. 20. 19:52
 3/8 anonim ***** válasza:
felmondok. 1 percet se dolgozom unalmas és monoton helyen, nem érdekel mennyire jó a fizetés!
2016. okt. 20. 20:02
 4/8 anonim ***** válasza:
#3 f***a gyerek lehetsz.
2016. okt. 20. 20:05
 5/8 anonim ***** válasza:
Keresek valami más elfoglaltságot.
2016. okt. 20. 20:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Tvzek vagy nyomkodom a telefont. Ugyanugy fizetik...
2016. okt. 20. 21:00
 7/8 anonim ***** válasza:
Velem ilyen csak akkor van, ha ki vagyok merülve, és akkor be is vagyok lassulva. Egyébként lehet bármilyen unalmas egy munka, én akkor is elvagyok vele. Van olyan munkafeladat, amit azért szeretek, mert alkothatok, gondolkodni kell hozzá, de van, amit meg azért szeretek, mert egyáltalán nem kell gondolkodni, gépiesen csinálom, és közben fejben tudok lazítani.
2016. okt. 20. 21:15
 8/8 A kérdező kommentje:
Valójában akkor lehet az az ideális ha többféle feladat van, amik közül lehet válogatni, mert pl. kreatívnak lenni sem lehet a nap 24 órájában, gombnyomásra :)
2016. okt. 21. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!