Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha vécére kell mennem (szünete...

Ha vécére kell mennem (szüneten kívül) jogosan szidhat le a főnököm?

Figyelt kérdés
Irodai munkát végzek egy box-ban, ahol sokat gépelek és nyomtatok. Sajnos 11 körül igencsak rámjött valami és el kellett mennem a vécére. (Meg akartam várni az ebédszünetet, de már nagyon ingerelt.) Végül elmentem és 15 percig kint lehettem amig kijött belőlem minden. A többiek mondták, hogy ez idő alatt kétszer is keresett a főnököm. Végül később megtalált és behivatott. Mondtam neki, hogy vécére kellett mennem, sürgős dolgom volt. Ő azt gondolja csak kifogást találtam és lógtam. Sajnos tényleg nem tudtam mit mondtani mert így történt. Lehangoló és rossz érzés fogott el, hogy ilyen miatt leszidott és nem hiszi el a válaszom. :( 25/L amúgy fél éve dolgozok itt.
2016. szept. 19. 16:51
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Fél éve dolgozok itt. Eddig nem volt konfliktusom senkivel, csak mostanában kicsit szemmel tart a főnök.

Sajnos nagyvécére kellett mennen de máskor nem történt ilyen, hogy ott végeztem volna. A negyed órát inkább úgy értem, hogy annyi idő alatt fordultam meg, persze így is 10 percig ülhettem a vécén.

2016. szept. 19. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!