Pénztárosként dolgozom diákként és nap végén nem tudtam visszaadni. Hazaküldött műszak vége előtt fél órával, mert nem feleltem meg a követelményeknek. Előtte három hónapig dolgoztam egy barkácsáruházban pénztárosként, ott is volt, hogy nem maradt apróm, de nem küldtek sose haza... a csopvez már délután is megmondta, hogy haza fog még ma küldeni...amikor már az ujjam a csengőn volt, hogy csengessek a többi kasszásnak a sor miatt, és ő előbb szólt be, minthogy cselekedtem volna...be sem fogadtak...mindenkinek meg volt a maga barátnője, beszélgetőpartnere, én voltam az új...
21l
2015. ápr. 23. 22:30
1/10 A kérdező kommentje:
A történethez hozzátartozik, hogy kértem aprót a vevőktől minden alkalommal, de vagy nem tudtak adni, vagy elment a következő vevőnél...mikor átvettem a kasszát, akkor se sok volt benne...nap végére 20-om, 5-öm és 200-om maradt egy pár darab...utált engem az a nő...úgy nézett rám, hogyha ölni tudott volna a szemével...:(
2015. ápr. 23. 22:32
2/10 A kérdező kommentje:
Ez volt a 3. napom
2015. ápr. 23. 22:33
3/10 anonim válasza:
Azért küldött haza, mert nem maradt apród a pénztárban? Az nem a te hibád. Nem?
2015. ápr. 23. 22:33
4/10 A kérdező kommentje:
Igen, mert a többieknek meg maradt. De a többiek napközben árut pakoltak és csak akkor mentek kasszázni, amikor állt a sor...
2015. ápr. 23. 22:37
5/10 anonim válasza:
Bocs,de tényleg jogosan. Én zöldségesben kasszáztam,ALAP,hogy legyen apród.
2015. ápr. 23. 22:49
6/10 A kérdező kommentje:
És, ha nem tudnak adni a vevők sem? Komolyan, már az 5 forintosokat használtam fel, és hiába kértem, nem adtak... ha adtak, akkor a következő vevőnél már elment...
pedig váltogatva adtam.. nem csak ötvenesekből adtam vissza vagy százasokból... nem vagyok kezdő...tegnap dugig volt a kasszám apróval...
2015. ápr. 23. 22:59
7/10 anonim válasza:
Nem a te hibád ha nincs apró. Keveset adtak kezdéskor biztos.
Emiatt nem szidhatnak egy pillanatig sem, hogy merik?
Keress mást, ennél csak jobbat találsz!
2015. ápr. 24. 01:05
8/10 anonim válasza:
Velem volt, hogy nap végére sikerült valahogy összeszednem elég váltópénzt, erre bejött egy paraszt, vette egy doboz 20 forintos gyufát, és letett elém egy húszezrest. Szerinted? Nem tehetsz róla, ha nincs váltó. Próbálkozni lehet, de van olyan helyzet, hogy nem tudsz mit tenni.
2015. ápr. 24. 10:49
9/10 anonim válasza:
Dehogy jogosan. Normális helyen az iroda dugig van váltópénzzel, pont ezért. Máshol a közeli postára, vagy bankba ugranak át váltani, mindenhol elő szokott állni ez a helyzet, hogy az egyik kasszás kifogy az apróból.
2015. ápr. 24. 13:22
10/10 anonim válasza:
????? Hát amikor fizetés után mindenki 20ezressel fizet, akkor mi van? Nem neked kell gondoskodni erről. Volt nálam is, hogy nem tudtak mit csinálni, fizettem kártyával vagy megvártam a visszajárót, de sosem gondoltam, hogy a pénztáros hibája. Nem tetszettél, kész, nem a te bajod.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!