Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha vécére kell mennem (szünete...

Ha vécére kell mennem (szüneten kívül) jogosan szidhat le a főnököm?

Figyelt kérdés
Irodai munkát végzek egy box-ban, ahol sokat gépelek és nyomtatok. Sajnos 11 körül igencsak rámjött valami és el kellett mennem a vécére. (Meg akartam várni az ebédszünetet, de már nagyon ingerelt.) Végül elmentem és 15 percig kint lehettem amig kijött belőlem minden. A többiek mondták, hogy ez idő alatt kétszer is keresett a főnököm. Végül később megtalált és behivatott. Mondtam neki, hogy vécére kellett mennem, sürgős dolgom volt. Ő azt gondolja csak kifogást találtam és lógtam. Sajnos tényleg nem tudtam mit mondtani mert így történt. Lehangoló és rossz érzés fogott el, hogy ilyen miatt leszidott és nem hiszi el a válaszom. :( 25/L amúgy fél éve dolgozok itt.
2016. szept. 19. 16:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Legközelebb tegyél el neki egy kis vizelet és széklet mintát, aztán add oda neki, mikor kérdi, hol voltál. ;)

Amúgy nem jogosan szidott le, de kétlem, hogy ez számítana rajtad kívül bárkinek is bármit.

2016. szept. 19. 17:01
 2/11 anonim ***** válasza:
megmondtam volna neki, hogy akkor legközelebb odasza@rok az asztala mellé. Kíváncsi leszek, hogy a főnökúr mit fog hozzá szólni.
2016. szept. 19. 17:05
 3/11 anonim ***** válasza:
Anyám :D 25 perc kicsit sok volt azért szerintem....
2016. szept. 19. 17:09
 4/11 anonim ***** válasza:
15* elírtam.
2016. szept. 19. 17:09
 5/11 anonim ***** válasza:
A dolgozo minden reggel megreggelizve es megszarva koteles a munkahelyen megjelenni.
2016. szept. 19. 17:11
 6/11 anonim ***** válasza:
ha ez az első, akkor nem jogos ;de ha nem először fordult elő, akkor lehet amiatt hívatott.
2016. szept. 19. 17:55
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha rendszeresen előfordul, akkor jogos. Gondolom a főnököd sem egyetlen egy alkalom miatt gondolta, hogy lógni akarsz a munka elöl.
2016. szept. 19. 18:14
 8/11 anonim ***** válasza:
Na nehogy már ne lehessen kimenni sz az rni!
2016. szept. 19. 19:08
 9/11 anonim ***** válasza:

Látom sokan a körülmények ismerete nélkül hajlamosak rögtön a főnököt hibáztatni. Egy főnöknek sose lehet igaza?

Több mint valószínű, hogy nem ez az egy eset miatt gondolta a lógást. Az ember nem 1 esetből jut ilyen következtetésre. Vagy több hasonló eset történt, vagy a beosztott általános viselkedése miatt ez a legkézenfekvőbb ami eszébe jut.

2016. szept. 19. 19:44
 10/11 anonim ***** válasza:
valóban, lehet velem van a baj, de az ilyen kérdésekben elég szkeptikus vagyok. Nehéz elhinni, hogy a főnök nem hitt neki, hisz elég természetes dolog az ilyen; vagy nem 15 perc volt a dolog (2x is kereste közben a főnök, komolyan?) vagy nem az első eset volt.
2016. szept. 19. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!