Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Minden sparban csalnak a...

Minden sparban csalnak a munkaidővel, vagy csak nálunk?

Figyelt kérdés

Pl le kell húzni a kártyát, mintha haza mentünk volna, de vissza kell menni a boltba az akciós árakat kicserélni.

Kaja szünetben 10 perc után vissza hívnak, pedig törvény szerint a 20 percet megszakítás nélkül kell kiadni.

Műszak végén nem váltják le az embert a pénztárból, és szolnak, hogy ne húzza le a dolgozó a kártyáját, és úgy könyvelik, mintha elment volna időben.

Stb.

Ez cég szinten jellemző, vagy a boltvezető magánakciója?

2016. szept. 16. 19:23
 1/8 anonim ***** válasza:
Nálunk is volt ilyen. Csak mivel én diák voltam,velem ezt nem csináltatták. De a normál melóssal igen.
2016. szept. 16. 19:31
 2/8 anonim ***** válasza:
Lényegtelen más cégnél telephelyen mi megy , ingyen munka és szerződés szegés részükről . Perelni is lehet vagy keresni kell más helyet vagy munkát megélhetést .
2016. szept. 16. 20:14
 3/8 anonim ***** válasza:

megkérdeztem spáros ismerősöm.

azt mondta nincs ilyen egyik helyen sem ahol volt eddig.

egyedül amit a kajaidőről írtál az játszik,vagyis nem hagynak enni ha pl nagy a sor.

2016. szept. 16. 20:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem az egyik rokonom dolgozik a Spar-nál, ugyanezekről mesélt, pedig magasabb beosztásban van, de őket is túlóráztatják rendesen, persze ingyen.
2016. szept. 16. 22:28
 5/8 anonim ***** válasza:
Be kell jelenteni, de hát mondani könnyű...
2016. szept. 16. 23:08
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

A 2.-tól nagyon kedves, hogy meg akarja határozni nekem, hogy számomra mi legyen a lényeges, és 1 körülmény ismeretében felmondást, és pert ajánl.

A bejelentéssel — kis bolt miatt könnyebben kiderülhet ki volt — óvatosan kell bánni, ne a bejelentő faragjon rá.

2016. szept. 17. 07:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Ez nem illemtan óra , a kész tények és a megoldások mentén írtam sarkosítottan . Ez eleve törvénysértés , megvárható a többi is és két lehetőség van mert hivatalos nyílt erős szakszervezet nincs .
2016. szept. 17. 14:59
 8/8 anonim ***** válasza:
A kis bolt pont azért teheti meg, mert tudja, hogy a kicsisége miatt a bolti dolgozók szemet hunynak a stiklik ellen. Szóval, úgy néz ki, inkább magánakció.
2016. szept. 18. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!