Nálunk is volt ilyen. Csak mivel én diák voltam,velem ezt nem csináltatták. De a normál melóssal igen.
2016. szept. 16. 19:31
2/8 anonim válasza:
Lényegtelen más cégnél telephelyen mi megy , ingyen munka és szerződés szegés részükről . Perelni is lehet vagy keresni kell más helyet vagy munkát megélhetést .
2016. szept. 16. 20:14
3/8 anonim válasza:
megkérdeztem spáros ismerősöm.
azt mondta nincs ilyen egyik helyen sem ahol volt eddig.
egyedül amit a kajaidőről írtál az játszik,vagyis nem hagynak enni ha pl nagy a sor.
2016. szept. 16. 20:30
4/8 anonim válasza:
Nekem az egyik rokonom dolgozik a Spar-nál, ugyanezekről mesélt, pedig magasabb beosztásban van, de őket is túlóráztatják rendesen, persze ingyen.
2016. szept. 16. 22:28
5/8 anonim válasza:
Be kell jelenteni, de hát mondani könnyű...
2016. szept. 16. 23:08
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
A 2.-tól nagyon kedves, hogy meg akarja határozni nekem, hogy számomra mi legyen a lényeges, és 1 körülmény ismeretében felmondást, és pert ajánl.
A bejelentéssel — kis bolt miatt könnyebben kiderülhet ki volt — óvatosan kell bánni, ne a bejelentő faragjon rá.
2016. szept. 17. 07:59
7/8 anonim válasza:
Ez nem illemtan óra , a kész tények és a megoldások mentén írtam sarkosítottan . Ez eleve törvénysértés , megvárható a többi is és két lehetőség van mert hivatalos nyílt erős szakszervezet nincs .
2016. szept. 17. 14:59
8/8 anonim válasza:
A kis bolt pont azért teheti meg, mert tudja, hogy a kicsisége miatt a bolti dolgozók szemet hunynak a stiklik ellen. Szóval, úgy néz ki, inkább magánakció.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!