Vállalatok már el olyan munkát, amiről tudtátok, hogy meghaladja a tudásotokat?
Hát, majd kiderül... 2 hete vagyok itt, valahol úgy gondoltam el kéne kezdeni, különben hogyan juthatsz előre? Mivel sikerült, egyértelmű volt, hogy elvállaltam.
Egyelőre nagyon stresszes, -emiatt is-, de sajnos később is az lesz, csak gondolom a rutinnal kevésbé.
Aztán hogy megtartanak-e, vagy bírni fogom-e, majd kiderül, még nem tudom megmondani.. :/
Igazából olyan munkám volt már, ami olyan szempontból haladta meg a tudásom, hogy nem volt meg hozzá az a szakmai tapasztalat, ami az adott munkakörben nem ártott volna. Volt gyakorlatom, csak nem olyan széleskörű, ami ahhoz a pozícióhoz kellett volna. Tudtak róla persze, látták az önéletrajzomban, hogy mit dolgoztam addig.
Kicsit féltem is, hogy nem leszek-e kevés, de utólag azt mondom, jól sült el a dolog. Sokat fejlődtem szakmailag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!