Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek is buta, primitív...

Szerintetek is buta, primitív emberek a kidobók?

Figyelt kérdés
Mindenki utálja őket, még ők saját magukat is, mert semmire nem vitték az életben, ott ácsorognak, míg mások szórakoznak. Ezek nyugdíjba is onnan mennek majd?? Mert vannak elég öreg penészvirágok is közöttük. Nagyon ciki egy "szakma".

2016. szept. 2. 23:40
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
Na szoval..kidobonak lenni a legjobb melo egesz este setalgat es nem ks keres rosszul. Bar neha az is megesik h megverik oket(ritkan). Tekintelye van es szinte semmi dolga. A buliba meg azt enged be akit akar es oda mesz panaszra ahova akarsz nem tudsz ellene tenni es ha nem vigyazol meg le is ut azert mert nemtetszik az arcod neki.
2016. okt. 19. 18:09
 22/24 anonim ***** válasza:
40%
Azért megverni valakit, mert részeg nagy dicsőség! Az egész internet ezekkel van tele, hogy nem bírnak magukkal! Tudják, hogy megtehetik és csak is erre várnak, amikor valaki meg beszól nekik, vagy találnak rá okot úgy is, azt azonnal kiviszik, aztán félhalottra verik akár többen is!!! Mivel úgy sem fog rá emlékezni ők meg beadják, hogy ő ütött először, részeg volt, nem lehetett vele bírni és hasonlók. Engem az sem érdekelne ha az ilyeneket bosszúból egy keményebb csapat jól szétverné őket, ahogy ők is teszik hetente másokkal! Abszolút megérdemelnék!!! Semmi sajnálatom nem lenne feléjük, utálom őket már csak a megjelenésük miatt is, ahogy néznek mindenkire csúnyán, a menésüket, ezek nem százasok agresszív állatok a sok tesztoszeron, meg a sok edzés miatt, ők nekik ez hobbi részegeket vernek agyon és ezzel vezetik le a feszkójukat! Mondhat bárki bármit, mert nem tudnak meggyőzni az ellenkezőjéről! EZ ÍGY VAN ÉS KÉSZ!!!
2017. szept. 16. 20:55
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Engem tegnap megtámadott kettő.

Eddig semmi ilyet nem tapasztaltam. Inkább jó fejnek tartottam őket. Mindig rendesek voltak, kivezettek amikor rosszul voltam a sok piától.

Ui.: a támadás egy másik városban történt.

2017. okt. 14. 18:52
 24/24 anonim válasza:

Sziasztok srácok!

Amit a portáról összebeszéltek az esetek túlnyomó többségében( legalábbis remélem ) FALS.

Van az az élethelyzet, amikor az ember ( pláne ha barátkozott küzdősporttal ) bevállalja az éjszakát. Nem feltétlen azért mert tanulatlan, vagy mert kisebbségi komplexusokkal küzd és a neveletlen gyerekeken szeretné levezetni az aktuális stresszt.

Ha egy válás után próbálsz talpra állni, ahol becsülettel elfeleztél mindent és a melód mellett kell a plusz...Kézenfekvő megoldás.

Nappal akár az iroda, hétvégente az éjszaka. A kettő együtt már jó alap újrakezdeni.

Nyílván egyszerűbb primitív cimkét aggatni valakire mint a dolgok mögé nézni.

Gondolkozzatok

2021. nov. 20. 16:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!