Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek is buta, primitív...

Szerintetek is buta, primitív emberek a kidobók?

Figyelt kérdés
Mindenki utálja őket, még ők saját magukat is, mert semmire nem vitték az életben, ott ácsorognak, míg mások szórakoznak. Ezek nyugdíjba is onnan mennek majd?? Mert vannak elég öreg penészvirágok is közöttük. Nagyon ciki egy "szakma".

2016. szept. 2. 23:40
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
89%

Csak nem kidobtak valahonnan, kedves kérdező?:D

A válaszaidból süt a "primitív" utálat...

2016. szept. 3. 08:58
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Én nem mindenben értek egyet a kérdezővel. Annyiban igaz, hogy a falusi, egyszerűbb emberek, akik munkából élnek, nagyobb valószínűséggel lesznek izmosabbak, és szívesebben vállalnak erőszakosabb munkát. És mivel elég színvonaltalan az oktatás (főleg faluhelyen, és nem feltétlenül tanári hibából), ezért hát valószínűleg nem atomfizikusok mennek kidobónak, hanem akik ezzel a munkával is beérik.

"ott ácsorognak, míg mások szórakoznak"

Szerintem azért élvezik, amikor egy-két hülyét kidobhatnak. :) Meg valakinek ezt a munkát is el kell vállalnia. Lehet nem is keresnek olyan rosszul.

2016. szept. 3. 11:42
 13/24 anonim ***** válasza:
74%

Ennyire oltod itt őket a gyakorin... Eddig még semmit nem mutattál amivel te 1 fokkal is jobb lennél az általad bemutatott kidobóknál...

Egyébként meg annyi kidobó van mindenhol, hogy ki tudja milyenek... valószínű olyanok, mint a többi ember, sok hülye, sok normális stb...

2016. szept. 3. 12:02
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Szegény kérdező, valószínűleg egyszer részegen balhézott egy szórakozóhelyen, és a kidobók hátracsavarták a kezét. :)

Lehet, hogy a kidobók buta, primitív emberek, én nem ismerem az összeset. De tudod, kit tartok inkább butának? Aki a különbség szót "külömbség"-nek írja, meg nála erősebbeket oltogat egy anonim oldalon.

2016. szept. 3. 13:31
 15/24 anonim válasza:
43%

Szevasz pityu!

Süt az írásodból hogy vagy 40 kg a testsúlyod és soha a büdös életben nem leszel izmos, nem hogy kidobó, vagy a másik lehetőség, ami valószínűbb, hogy kiraktak az egyik helyről, mert nem tudtál viselkedni.

Ha ott is így előadtad magad, a 16-18 éveddel, kb ennyi lehetsz, akkor ne csodálkozz hogy a buksiddal finoman kinyitották az ajtót.

Amúgy közel áll hozzám ez a szakma, képzeld.

Be is mutatkoznék.

Béla vagyok,197cm,147kg, kar reggel hidegen 54cm, de úgy hogy egy újnyi vastag ér lóg ki a bicóból, úgy le van szálkásítva.

Most szabin vagyok itthon, debrecenben a kátlerben szoktam nyomkodni a súlyokat, csak úgy lejárok pumpálni a haverokkal.

Ők is kb ilyen kinézetűek mint én.

Szóval minden nap délután megtalálsz a teremben.

Ha meglátsz minket, ne habozz odajönni, szívesen beszélgetünk veled,legalább nevetnénk egy kicsit.

Szóval amit leírtál magadról, kiderül belőle, egy anyuci pici fia lehetsz, se állás, valószínűleg a suli sem megy. A csajoknál egy nagy nulla lehetsz a 40kg súlyoddal, és a cérnametélt karjaiddal.

Egy kicsit írnék magamról.

Szabin vagyok itthon, a sport témakörben(testépítés kategória) szoktam néha válaszokat írni.

Egy felkapott nyugat-európai clubban melózok, havi 3500 euró a fizu.

Ezért melózok szerda csütörtök péntek szombat, este 10-hajnali 04,30-ig.Ideális esetben havi 104 órára jön ki, de ha a napok máshogy variálódnak akkor lehet 130 óra is.Erre a fizu 3500 euró, ha tudsz számolni, akkor számold ki.

Nos, ha te még munkát keresgélsz, megsúgom, még ha kimész külföldre se fogsz ennyit keresni, sehol, pláne nem ha takarítani meg mosogatni mész:)!!!

És nem is kell egy teljes 8órát melózni nekem se, meg a kollegáknak se.

Na akkor ki a keveset kereső?

Amióta kinn élek van egy felsőfokú nyelvvizsgám is.

Jah és úgy mentem ki, hogy az egyetemi tanulmányaim után egyből ide jöttem, és azóta itt vagyok, az egyetem alatt is már ezt a melót/munkakört csináltam.

Tudod, sokkal menőbb munka volt, mint az, mikor a csoporttársaim mentek diákmunkázni a tescoba, meg más boltokba.

A csajos téma meg.A suli alatt is bukott erre minden jobb csaj, rengeteg jó csajom volt a suliban pont ez miatt a munka miatt.

És most is van, olyan, amit max te a gugliban nézegethetsz csak, mert élőben meg sem mernéd szólítani.

Jah és hogy érezd a törődést, van egy pár éves s6 audim, annyi lóerővel, amivel a bitument is fel lehet szántani, ha kicsit több zabot adok a lovaknak indulásnál:)

Ha már egyszer nem leszek izmos, a kocsira még mindig bukni fognak a csajok.

Na további jó írogatást, mert ha meglátod hogy írtam, gondolom habzó szájjal és remegő kezekkel majd ütöd a billentyűzetet hogy valami kis választ írjál.

Ne feledd, ha van valami amit elakarsz mondani hétköznap, kátler, ha meglátod a teremben a szolidan kipattintott testű embereket egy csoportban, oda gyere.

2016. szept. 3. 16:58
 16/24 anonim ***** válasza:
40%

A kérdezővel és a #15-ös kreténnel sem értek egyet

Különben is: egy kidobónak tekintélyt parancsolónak kell lennie, s egyértelmű hogy a legbunkóbb izomagyakat fogjak felvenni

2016. szept. 3. 17:23
 17/24 anonim ***** válasza:
87%

HA te nem valami szórakozó kamuember vagy, akkor tökéletesen hozod a kidobósztereotípiát. Csak igazolod a kérdező fässágait.

2016. szept. 3. 17:34
 18/24 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem a #15 kérdezőnek jogos a "visszafogott kirohanása"... Csak olvasd el, hogy miket általánosítottak róla. Mellesleg nemtudom, hogy miért kell egy 200centis 150kilós embert le/fel becsülni. Ugyanúgy eltudok vele is hülyéskedni vagy haverkodni, mint egy 40kilós 160centis csávóval.

Csak hát vannak ezek az őrült beskatulyázások, hogy aki magas/nagytestű az már egy síkhülye vadbarom, meg hogy aki vékony és alacsony, ráadásanak még szemüveges is, na az meg egy okos valaki. Ugyanmár. Ez csak a külső.

Ettől függetlenül vannak(!) szemét kidobók, ahogy normálisok is. Ugyanúgy, ahogy vannak jófej emberek, és (bár ez relatív)rossz emberek... Ez így van, mióta világ a világ.

Peace!

2016. szept. 3. 18:30
 19/24 anonim ***** válasza:
48%
#15: nem te vagy a Pörölyfej Béla?
2016. okt. 5. 21:39
 20/24 anonim ***** válasza:
Amúgy kérdező nagyon nem vágod a témát. A kidobók nem mindig nagydarabok. Van sok vékonyabb is, jelentős küzdősport múlttal.
2016. okt. 5. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!