Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miután lejárt a felmondási...

Miután lejárt a felmondási időd, hogyan búcsúztál a kollégáktól?

Figyelt kérdés

Jó ötlet lenne e-mailt írni? Fizikailag nem egy helyen vagyunk.

Ti hogy búcsúztatok?

2016. aug. 6. 08:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
bakaphatjátok
2016. aug. 6. 08:32
 2/11 anonim ***** válasza:
54%

A közvetlen kollégáktól szoktunk elbúcsúzni. de csak akkor, ha már előtte nemcsak hónapokig, hanem hosszú éveken keresztül együtt dolgoztunk.

Pár nappal előtte szólok nekik, hogy az utolsó munkanap utolsó 1-2 órájában szeretném őket egy kis búcsúzásra (pár falat süti, üdítő, kávé) vendégül látni. Ebből szoktak érteni, hogy majd a búcsú-ajándékot akkor adhatják át.

Akikkel nem volt közvetlen személyes munkakapcsolat, attól minek búcsúzkodni?

És ha csak pár hónapot dolgoztál együtt valakivel, valakikkel, akkor sem kell külön búcsúzkodni.

2016. aug. 6. 08:37
 3/11 A kérdező kommentje:
Volt olyan, akivel rengeteg e-mailt váltottunk naponta, de személyesen nem találkoztunk soha.
2016. aug. 6. 08:39
 4/11 anonim ***** válasza:
70%

A két 68 %-os nem egy, és ugyanazon személy!

Én a 2. vagyok!, az első válaszát nem igazán fogadnám meg: hosszú még az élet, ki tudja, mit hoz a jövő???

Ne vágjuk el magunkat előre! Egy esetleges későbbi ismételt főnök-beosztott kapcsolatnál jobb a békesség.

2016. aug. 6. 08:39
 5/11 anonim ***** válasza:
54%

Abban az esetben igen, e-mailben. Esetleg egy élőszóban megejtett pár szavas telefont is megér, lehet, hogy egy további személyes kapcsolat tartás, tartós személyes kapcsolat kialakítása is összejöhet belőle.

Minél több barátod van, annál biztosabban állsz a lábadon!

2016. aug. 6. 08:42
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Kisétáltam az utolsó munkanapon és mondtam, hogy "sziasztok", mint bármikor máskor.
2016. aug. 6. 09:11
 7/11 anonim ***** válasza:
56%
Nem volt semmi különös. Kisétáltam és elköszöntem. Aki tudta hol lehet elérni az megkeresett. De amúgy sem barátkozni mentem a melóhelyre
2016. aug. 6. 10:19
 8/11 anonim ***** válasza:
36%
Kapjátok be gyíkok, én leléptem. :)
2016. aug. 6. 12:01
 9/11 anonim ***** válasza:
56%
Szokás szétküldeni ilyenkor egy köremailt, nem kerül semmibe. Valami sablonos elég, milyen jó volt itt dolgozni,sokat tanultam, stb., minden jót, ennyi. Az utolsó napon a közvetlenül mellettem dolgozókkal kezet fogok és elköszönök.
2016. aug. 6. 14:39
 10/11 anonim ***** válasza:

Ha sokat bántottak ok nélkül, akkor jól megmondanám nekik a magamét.

Ha kicsit rosszban voltam velük, akkor szó nélkül lelépnék.

Ha nem volt velük különösebb kapcsolatom, akkor csak köszönnék és ennyi.

Ha pedig jóban voltam velük, akkor mindenkitől külön-külön elköszönnék. Süti meg ilyenek csak nagyon ritka esetben lenne.

2016. aug. 6. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!