Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Anyák ti lennétek kamionsofőrök?

Anyák ti lennétek kamionsofőrök?

Figyelt kérdés
3 hét meló 1 hét otthon. Extra fizu. Mert, hogy mindenkinek kell a pénz. 5 éves fiam van!
2016. aug. 4. 11:04
 1/7 anonim ***** válasza:

Hosszú távon nem, de amíg anyagilag helyrerázódunk, addig esetleg.

Sok függ a gyerektől, és attól, hogy kire lehetne addig rábízni.

Gondolom sok apa sem élvezetből vállalja ezt, de ők azért könnyebben szakadnak el több hétre a családjuktól.

2016. aug. 4. 11:11
 2/7 A kérdező kommentje:
Ezért akarom ezt átrágni, mielőtt aláírom a szerződést. Persze a fiam biztonságban lenne az apjával itthon. Nincs anyagi gondunk. Csak mindenki basz..at, hogy menjek dolgozni, de 80 Eft.- ért nem fogok egy boltban gürizni.
2016. aug. 4. 11:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Azért azt tudod, hoyg nemcsak vezetni, hanem rakodni is kell?

Meg kisebb javításokat is neked kell megcsinálni a kamionon?

Ezt fizikailag még sok férfi sem bírja, nemhogy egy átlagos nö!

2016. aug. 4. 11:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Én nem vállalnám... a gyerek az első... 3 hét nagyon sok egy 5 éves gyermeknek is, de az é.anyjának is. Van, amit pénzen NEM lehet megvenni.
2016. aug. 4. 11:41
 5/7 anonim ***** válasza:
A harmadik válaszoló mondja jól. Egy nőnek nem való a kamionozás, mert rakodni is kell. Természetesen a vezetéshez csak a jogosítvány és a gyakorlat kell, azokat elvégezheti egy nő is, azonban a rakodás nem leányálom. A legtöbb kamionos cégnél magad pakolod ki az árut békával, esetleg targoncával, ha van rá jogosítványod.
2016. aug. 4. 12:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Amit az eddigiek még kohagytak, ha valami gond van, akkor azt neked kell kifizetni, a cég nem állja az esetlegs javítási és egyéb költségeket, így az "extra" fizetésböl jóval kevesebbet kapsz meg, mint amire számítani lehetne.
2016. aug. 4. 13:13
 7/7 A kérdező kommentje:

Van targoncás jogsim is. Elég fiús vagyok és dolgoztam már raktárban vágom miről szól.

De abban viszont biztos vagyok, hogy pityeregnék a fiamért. Sok a 3 hét, így nagyon sok. Túl kicsi még, hogy ne legyek mellette.. Kellünk egymásnak! Ez ami visszafog engem is. Arra voltam kíváncsi, hogy van olyan aki bátorít.

2016. aug. 4. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!