Ha ma lennétek pályaválasztás előtt, mit választanátok?
mihez értesz? kedvenc tárgyad? érdeklődési köröd?
amúgy mai fejjel kihagynám a tanári kart és egyből mérnöknek mentem volna ... ráadásul anyagvizsgálat irányba szakosodtam volna környezetvédelem helyett
Dietetikus, gyógytornász, ápoló.
Engem a dietetikus érdekelt volna, viszont az alapdiplomával nem hiszem, hogy nagyon sokra mentem volna... Úgyhogy elvégzem a diplomás ápolóit, amiben 100%, hogy lesz munkám + külföldre is tudok menni, mesterképzésnek pedig a táplálkozástudományit (vagy műtősnővérit, mert menet közben megtetszett :D).
"Apum is mérnökire akart küldeni, de mint lány nem hiszem,hogy az a nekem való szakma. Én szeretek sminkelni, divattal foglalkozni, énekelni, nyelvet tanulni...ilyen csajos dolgok!" Heeeeeeeeeee??????????
én nő vagyok, mérnök, nyelvtanulás/tudás ebben a szakmában alap, néha még sminkelni is van kedvem...a főnököm most is és az előző x helyemen is nő volt, mérnök...kicsit komolyabb alapokon kellene átgondoljad a pályaválasztásod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!