Milyen szakon tanuljak tovább? Ti mit dolgoztok? Többi lent.
Figyelt kérdés
Ti milyen szakon tanultok tovább? El fogtok tudni helyezkedni vele? Hova? Akik már dolgoznak és jó munkahelyük van Ti mit végeztetek? Nehéz volt oda bekerülnötök? Számított a végzettség vagy csak ismeretség által kerültetek be? Mi az a szakma ami mag keresett és el lehet vele helyezkedni? Amivel lehet keresni? Nagyon kétségbe vagyok esve hiszen egy hónap múlva le kell adni a jelentkezést és nem tudom hova adjam be. :( A segítséget előre is köszönöm!2014. jan. 12. 13:59
1/6 anonim válasza:
Mondok neked valamit: ne az alapján válassz, amivel jól tudsz majd keresni, mert ha utálod, az életben nem lesz belőled sikeres és elismert ember.
Milyen tantárgyakat szeretsz? A reál vagy a humán az erősséged? van e valami, amit szeretnél csinálni, komolyabban tanulni?
2/6 anonim válasza:
Nem keresek sokat, de szeretem a munkám, és örömmel járok be. Ez nekem többet jelent mint a fizetés.
Az meg, hogy épp mit csinálok, jelen esetben lényegtelen.
Saját számodra neked kell tudni, hogy mit tudnál napi 8-10 órában unalom nélkül nyomni éveken keresztül.
3/6 A kérdező kommentje:
Inkább humán beállítottságú vagyok. Gondolkoztam angol és orosz nyelvtanárin de mindenki azt mondja a környezetemben, hogy nagy butaság 5 évet belerakni és hogy nem fogok vele megélni és hiába fogom elvégezni mert éhen fogok halni. :(
2014. jan. 27. 20:32
4/6 anonim válasza:
Szerintem menj nyelvi előkészítős gimibe, ott még lesz időd gondolkodni...( igaz én szakmát tanulok , de utána éretségizek is )
5/6 anonim válasza:
És milyen magas kell legyek ahhoz hogy nyomozó lehessek? Egyáltalán számít a magasság?
6/6 anonim válasza:
Szerintem pedig pont hogy olyan állást válassz, amivel sokat tudsz keresni (még ha nem is szereted annyira), így később azt csinálhatsz, amihez kedved van, és be tudsz fektetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!