Minek tanuljak?
Figyelt kérdés
Érdekelnek az autók,elektronika,számítógépek. Autószerelő nem jön be autó kategoriánál autó villamosági szerelő vagy még mik vannak? Elektronika jobban érdekel építettem már pár áramkört kapcsolási rajz alapján meg javitottam dolgokat. Számítógép témában szerelni összetudok egy gépet,telepíteni meg ilyen rendszergazda szintü dolgokat nagyjából megtudok csinálni de programozás nem az én világom. Szóval ilyen okj s tanfolyamokon szóba jön szerintem autó villamosági szerelő,elektronikai műszerész,rendszergazda vagy még milyen ezekkel kapcsolatos szakma van? Melyikkel lehet megélni vagy jól keresni Mo. on? Kicsit hosszúra sikerült. Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!2013. dec. 28. 02:12
1/1 anonim válasza:
Mechatronikai technikus,cnc technikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!