Mit tanuljak szerintetek a továbbiakban?
10.-es vagyok, elég elit gimnáziumba járok. Sokat gondolkozom mostanában a továbbtanuláson, de nem igazán tudok döntést hozni. A szüleim azt akarják, hogy mérnök vagy orvos legyek, de nincsenek ilyen ambícióim. Szinte minden tantárgyból jó vagyok, de ami érdekel is az, a biológia, humán tárgyak és a nyelvek. Szerintetek milyen irányba menjek? A biológiához és a humán tárgyakhoz hozzáfűzném még a matekot is, mert abból se vagyok rossz, csak nem szeretem különösebben. Biosz+humán+matek=?
a nyelveket csak zárójelesen írom, mert tervezem, hogy külföldi egyetemre fogok járni és akkor már tényleg csak eszközként lesz jó.
Miért pontoznánk le? Amúgy ennyire szerintem ne érdekeljen, hogy hány %-on vagy...
Ez a pszichológus, pszichiáter stb. szakma gondolom nyugaton, vagy mondjuk az USA-ban megy nagyon, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!