Ha ilyenek érzelgősek lennétek, elvállalnátok ilyen munkát?
Dec 24-én és dec. 31-én otthon tudsz lenni a szeretteiddel, mert ezeket a napokat mindig olyanok vállalják el akik bent akarnak lenni. A többi nap meg megbeszélés kérdése. Általában akiknek kisgyerekük van, azok megkapják a lehetőséget hogy otthon legyenek.
De ha mégis dolgozni kell..Akkor sincs gond. Felnőttként már az lesz a fontos hogy legyen egy fix állásod, kapj fizetést..
Orvosok a szüleim és a nővérem is. Előfordult, hogy ünnepnap ügyeletesek voltak. Az egészen kicsi gyerek észre sem veszi, ha egy nappal előbb vagy később jön a Jézuska, a nagyobbnak meg el lehet magyarázni, hogy anyának ez a munkája. A betegek nem maradhatnak egyedül a kórházban. Nem fog örülni annak sem, ha egy sima vasárnap nem vagy otthon, de nem lesz tőle lelki sérült, se ő, se te.
Az én kilenc éves kisfiam is kénytelen volt belenyugodni, hogy bár ő nem megy iskolába, nekem dolgoznom kell, mert olyan gyerek jönnek hozzám foglalkozásra, akik hetek óta várnak erre az időpontra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!