Ti képesek lennétek rá?
Figyelt kérdés
16 éve egy cégnél dolgozom. Most vettek fel új embereket, akiket be kell tanítani. Minden régi dolgozó érzi hogy ezek az emberek "mások" mint azok akiket eddig be kellett tanítani. Konkréta fülest kaptunk hogy miután betanítottuk az újakat, mi régiek menesztve leszünk. Egyik középvezetö azt ajánlotta nekem hogy nyaljak a fönöknek. 16 éve tisztességesen, becsületesen dolgozom neki, sokat túlóráztam, mindig lehetett rám számítani. Most pedig ennyi év után nyalnom kéne hogy megmaradhassak? Valahogy képtelen vagyok rá. Azt hittem ennyi év elég bizonyíték volt a munkavégzésem terén. Mindig meg voltak velem elégedve. Most pedig nyaljak? A munkám nem volt elég? Azon gondolkodom inkább keresek másik munkahelyet, de gyomorilag megalázónak érzem hogy nyalnom kéne ennyi év után az állásomért. Ti képesek volnátok rá?2013. dec. 3. 07:17
1/7 anonim válasza:
ne mutasd másnak magad, mint amilyen igazából vagy.
2/7 A kérdező kommentje:
Már megbocsáss, engem a szüleim becsületes munkavégzésre neveltek, nem pedig nyalásra. Nekem nincs gyomrom hozzá. Neked lehet van, nekem nincs.
2013. dec. 3. 07:34
3/7 anonim válasza:
Szerintem az első nem írta azt hogy ezt tedd, éppen ellenkezőleg!
Én nem tudnék nyalni, és engem is mélyen megsértene. Ne alázkodj meg, mert lehet annak ellenére is elbocsátanak, és akkor nem hogy munkád, becsületed se lesz.
Nagyon nagyon nagy érvágás lenne pár hónapnyi munkanélküliség amúgy?
4/7 anonim válasza:
Amúgy nem kell "nyalni", de sosem árt ha jóban vagy a főnököddel, még ha erre más azt is mondja hogy nyalás.
5/7 anonim válasza:
#1.. félreértettél.. épp azt mondtam, hogy ne csináld.
6/7 A kérdező kommentje:
Elsö! Elnézést, félre értettelek Bocsánat.
2013. dec. 3. 14:43
7/7 problem3girl válasza:
Mondd meg a főnöködnek ezt amit itt leírtál ,hogy 16 éve jól dolgozol. Beszéld meg vele ,hogy ez így nem túl igazságos. Ne csak a gépen irogassál mond meg a főnöködnek. Mi a munkád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!