Hibáztatok mát a munkában ami után nagyon rosszul éreztétek magatok?
A francokat nem. Körülbelül naponta találkozom ilyennel, hogy valamit félrenyomnak. Nem hiszem, hogy pont nálatok nem volt még ilyen probléma.
Amúgy egyszer hibáztam igazán (mondjuk csak 15 ezres kár lett), de az sem volt teljes egészében az én hibám. Nem is lett belőle semmi igazából. Egyik kollégám kb. 6 milliós kárt csinált és abból sem lett túl nagy leszámolás. Mondjuk mások az arányok.
Amikor tanuló voltam, akkor tönkretettem egy indítómotort, leengedtem egy kocsi klímarendszerét, egy alufelnit végigkarcoltam a gumis géppel. A mostani munkahelyemen az első napon azzal kezdtem, hogy beleejtettem a szerszámot egy motorba, ezzel fél nap plusz munkát csináltam magamnak és a munkatársamnak.
Ne aggódj ilyeneken. A tanulás hibákkal jár, legközelebb majd figyelsz az ilyesmire
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!