Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hibáztatok mát a munkában ami...

Hibáztatok mát a munkában ami után nagyon rosszul éreztétek magatok?

Figyelt kérdés
Ma kellett először pénztárt gépet kezelnem és félre nyomtam valamit így sztornózni kellett, a főnök meg lekiabált h még senki nem csinált ilyen hibát, még soha nem kellett javítani. Én meg annyira rosszul érzem magam, rettegek bemenni mert megint nekem kell csinálni

2016. aug. 2. 20:04
 1/5 anonim ***** válasza:

A francokat nem. Körülbelül naponta találkozom ilyennel, hogy valamit félrenyomnak. Nem hiszem, hogy pont nálatok nem volt még ilyen probléma.

Amúgy egyszer hibáztam igazán (mondjuk csak 15 ezres kár lett), de az sem volt teljes egészében az én hibám. Nem is lett belőle semmi igazából. Egyik kollégám kb. 6 milliós kárt csinált és abból sem lett túl nagy leszámolás. Mondjuk mások az arányok.

2016. aug. 2. 20:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Folyamatosan olyan szitukba keveredek, ami után rosszul érzem magamat. Még bírom, de nem tudni, meddig.
2016. aug. 2. 20:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Aki nem csinál semmit az nem is hibázik. Nálunk naponta 10-15 alkalommal is "elnyomnak" valamit a kasszások. Nem nagy kaland. Amúgy kereskedelemben nem tudsz olyan hibát véteni amit utólag ne lehetne orvosolni...
2016. aug. 2. 21:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Amikor tanuló voltam, akkor tönkretettem egy indítómotort, leengedtem egy kocsi klímarendszerét, egy alufelnit végigkarcoltam a gumis géppel. A mostani munkahelyemen az első napon azzal kezdtem, hogy beleejtettem a szerszámot egy motorba, ezzel fél nap plusz munkát csináltam magamnak és a munkatársamnak.

Ne aggódj ilyeneken. A tanulás hibákkal jár, legközelebb majd figyelsz az ilyesmire

2016. aug. 2. 21:10
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat, már kicsit megnyugodtam mert tényleg nem lett belőle probléma.
2016. aug. 4. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!